@alenajpierwkawa: 1.Skoro nie pamiętała ani ona,ani on,to dlaczego go przepraszała i skąd wiedziała,za co...2.Po co tutaj komentarze czyta,skoro ją śmieszą(⌐͡■͜ʖ͡■)?...
@X0__x0: żeby czytać na bieżąco musi być zalogowana ( ͡°͜ʖ͡°), @Vaniliana siedzi tu i czyta,ale już się nie odezwie ,bo wiesz jak to jest, hehe.... przyznać się że się gada z wykopami to dla "celebrytów" wstyd , przynajmniej nie oficjalnie
@alenajpierwkawa Ta/ten/to Oportunist uczepiło się jak głupie, jakiegoś tekstu dla beki i kręciło aferę niczym jakiś moher.W kółko spam o tym samym.Jak tak można tag zaśmiecać?Na koniec zablokowało moje odpowiedzi, no ale jak ktoś nie ma argumentów do dyskusji i nie ma jaj to tak bywa.( ͡º͜ʖ͡º)
@alenajpierwkawa Podniecaj się wypocinami tego czegoś,za tą nienawiść do mężczyzn, przesranizm kobiet i zazdrość wobec wszystkich, którym się życie układa.O-------l to sobie łeb madko.
Właśnie dlatego cię dałam na czarno, zgłosić w sumie chyba też wypada.
@alenajpierwkawa Pół roku na tagu i obrosła w piórka,madka z fb która pojawiła się w zeszłej edycji cała w zieleni jak stado innych ,teraz zieonkom coś wypomina, infantylne!
źródło: comment_1653335933bVYwnkmi8rdQax1juHEWT4.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°), @Vaniliana siedzi tu i czyta,ale już się nie odezwie ,bo wiesz jak to jest, hehe.... przyznać się że się gada z wykopami to dla "celebrytów" wstyd , przynajmniej nie oficjalnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie dlatego cię dałam na czarno, zgłosić w sumie chyba też wypada.
@blackabigail patrz żebyś własnym jadem krzywdy sobie nie zrobiła ;)