Aktywne Wpisy
ApuApustaja +4
Oglądałem dzisiaj wideo z Mariupola, które wrzucił jeden z użytkowników i jestem przerażony jak wielu ludzi, zdawać by się mogło inteligentnych z tego portalu dało się nabrać na propagandę dotyczącą upadku Rosji, bankructwie w ciągu miesiąca od rozpoczęcia wojny, wysokim bezrobociu i szalonej inflacji(która jest w rzeczywistości mniejsza niż w Polsce).
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Okazuje się że Rosja ma nie tylko pieniądze na prowadzenie wojny ale również na odbudowę. Rozbiórka zniszczonych bloków, budowa nowych, nowy
Poldek0000 +79
#budujzwykopem sposób na przeciąganie przewodu za gk... nie dziękujcie
#nieruchomosci
Nawet te 30 arów, to naprawdę w najlepszym razie są warte pół bańki, dom nie jest warty ponad milion, no ale powodzenia.
Trochę to bez sensu bo nikt poważny nie będzie z takimi ludźmi rozmawiać jak już na starcie chcą zrobić z Ciebie frajera. Dobre portale powinny odrzucać takie śmieciowe oferty.
Czym innym jest dorzucenie do ceny 10-20% żeby mieć z czego schodzić przy negocjacjach, ale takie coś to bez komentarza.
Wrzuć ze cztery śmieciowe zdjęcia, w tym żadne z choćby rysunkiem w paintcie planu domu.
Coś mi mówi, że te 150m to liczone również na skosach 10cm od podłogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)