Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chciałem napisać "- zależy gdzie siedziałeś", ale bocznej trybunie wokal nie istniał, bez znajomości tekstów na pamięć Majnard coś tam sobie dukał. Anyway, słyszałem też opinię, że to cecha niektórych obiektów - podobnie jest z koncertami na "narodowym".
  • Odpowiedz
@elbereth: ale musielismy byc zajebiscie blisko w takim razie, bo ja mialem miejsca 5 i 6 ; czyli doslownie 4 krzeselka od sektora C6.
wiec mozliwe ze sie widzielismy.

na poczatku koncertu toola kobita nam awanture zrobila, bo w---------y jakis januszy z naszych miejsc i nie chciala nas puscic, bo jej "niszczymy". XD
potem sie przysapał do mnie jej białorycerz, ale chyba policzył siły na zamiary i usiadł na dupie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zielone_Jabuszko_Rosnie_Sobie mozliwe ze podsiadli moje miejsca, bo w trakcie przerwy dopiero siadlem na swoim wlasciwym zajmowanych przez inne osoby. Spoznilem sie bo wyszli 20.35 a planowane bylo 20.45. Niemniej jednak ciesze sie ze stalem pierwsza czesc koncertu z tylu, a na spokojniejsza czesc juz sobie klapnalem. Moje miejsca w C6/31to bylo 27 i 28 wiec mozliwe ze super blisko siebie siedzielismy, ale nie rozgladalem sie jakos bardzo;)
  • Odpowiedz