Aktywne Wpisy

Ukiss +84
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +127

somsiad, rząd 31 here.
ale też czułem, potem jak ktoś kopcił. Ja sie cykałem wchodzic, schowalem sobie na zewnatrz
wiec mozliwe ze sie widzielismy.
na poczatku koncertu toola kobita nam awanture zrobila, bo w---------y jakis januszy z naszych miejsc i nie chciala nas puscic, bo jej "niszczymy". XD
potem sie przysapał do mnie jej białorycerz, ale chyba policzył siły na zamiary i usiadł na dupie.