Aktywne Wpisy
Za jedyne 4 kafle miesięcznie, 10k kaucji I prowizję dla biura możesz wykończyć mieszkanie panu landlordowi.
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
leeaxe +2
4 letnie dziecko w przedszkolo od roku zgłasza regularnie, że on i jego brat, 2,5 roku są bici przez ojca. Gdzie nauczyciel może to zgłosić? Sytuacja była zgłaszana do dyrekcji kilkukrotnie bez żadnej reakcji.
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
#dzieci #przemocdomowa #nauczycielen #przedszkole
Kierunek #emigracja
Trzymajcie kciuki żeby się wszystko udało bo rzucam robotę za 3k PLN.
Jeszcze tydzień na urlopie płatnym+miesiąc bezpłatny i jak wszystko pójdzie dobrze to porzucenie Kołchozu robię.
Praca w Niemczech -> 1.5 miesiąca tam, 2 tyg urlopu w Polsce i tak w kółko.
Jak jesteś z moich okolic to spoko, mogę dać Ci namiary na tę pracę i w moment będziesz miał te 3k (łatwa praca).
Komentarz usunięty przez autora
@Shiado
Dzięki
W aktualnyn Kołchozie przepracowałem 6 lat i jedyne co chcieli dać to 1.5miesiaca przerobić na wypowiedzeniu i wtedy "może" porozumienie stron.
Jeśli wszystko będzie OK w Niemczech i ogarnę co mam ogarnąć to zmieniam pracę z 3k w Kołchozie na 10-13k wyjazdówki (praca
@rastowy: Na jakim stanowisku?
@rastowy: Na jakim stanowisku?
@open-alpha
Pracownik produkcji ( ͡º ͜ʖ͡º)