Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

annlupin +21
ej a jakom muzyczke słuchasz se
źródło: annlupin6654432
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: annlupin6654432
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jay&Eliza
Akcja z pocałunkiem podczas rajskiego, mega pod publiczkę. Tak się robi zasięgi wśród Grażynek.
A obserwując ich mowę ciała jak np. leżą obok siebie trudno jest uwierzyć, że unikają segzu.....
Immunitet Karoliny
Czy podeszłaby do Kuby czy do Grzesia to efekt byłby podobny
Sevag uratowałby i Oliwie i Wike
Zmarnowany immunitet - jeśli chciała zamieszac należało podejść do Jaya lub drugiego Grzegorza. Wtedy by się działo.
Sytuacja Karoliny
Znalazła się w czarnej dupie bo nie budowała żadnych alternatywnych relacji. Tylko Kapsel. I teraz pustka.
Jak sie buduje odpowiednie relacje przykładem może byc wypowiedź Wiki nt Grzeska przy rajskim.
Sam Grześ był zaskoczony jej słowami. I po czymś takim weź i jej nie lub :)
Karolina & Dominika
Mam wrażenie, choć może to tylko taki montaż, że moga liczyc tylko na swoje towarzystwo.
Reszta trzyma się mniej lub bardziej razem. One wyglądają jakby juz były skazane przez grupę na eliminacje.
Jay/Eliza i Grześ/Laura
Załatwo mają. Omija ich od wielu odcinków jakiekolwiek ciśnienie związane z przetrwaniem.
Elizka wielkiej grupy fanów nie ma a jednak cały czas unika ryzyka wywalenia.
A juz zupełnie bezbarwni Grzes/Laura to zupełnie niezrozumiałe.
#hotelparadise
No ale do tego potrzeba trochę myślenia
Ps. Jakby ktoś ruszył Jaya to żmija by go rozszarpała. I odwrotnie nikt nie chce Jayowi wywalić żmijki, bo by się chłopak załamał, cały czas powtarza, że nikt inny... Bardzo dobra strategia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawda jest taka, że Karolcia zachłysnela się immunitetem i myślała, że rozdaje karty, po czym nie powiedziała makao ( ͡° ͜ʖ ͡°)