Aktywne Wpisy
cohh +139
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +175

KONIEC LEGENDY FACELESSA
USUWAM KANAŁ????
CO DALEJ???
CZY TO NA PRAWDĘ KONIEC????
ZAWIODŁEM WSZYSTKICH?
PROBLEMY ZDROWOTNE???
OSTATECZNA DECYZJA
ODCHODZĘ
#mikrokoksy
źródło: comment_1652905516J57TroIglLKZhG7poLKGno.jpg
Pobierz... NAJNOWSZY KOD KFD *KRINDŻOWY KODZIK*, WSPÓŁPRACA ZE MNĄ SEBA-PLANY-TRENINGOWE@DŻIMEIL.COM, KOSZULKI FEJSLESS, NAJBLIŻSZE KURSY SZKOLENIOWE AKADEMII KFD - SPIESZCIE SIĘ, LICZBA MIEJSC OGRANICZONA...
... ZACZYNAMY - ŁAPY NIE MA!
Teraz to już nawet nie chce się oglądać jego filmów, bo większość to pomysły z zagranicznych insta lub Youtube, tylko przełożone na polski.
Do tego Wałga