Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +37
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

#nieruchomosci #budownictwo #budowlanka #stepujacybudowlaniec
źródło: comment_16528836232s59nl6J27ho4J6VQuhuC9.jpg
Pobierzbędę się musiał zapytać programistę jakiegoś czy nie chce się zamienić, przecież tu jest lepsza kasa a i o wypalenie zawodowe ciężko
źródło: comment_1652883946AL2xqqAQWXbrhKxBAX7fnx.jpg
Pobierzi oczywscie niezawodny turek i jego kocpoly nr 1..... np.
@del855: To prawda, popyt jest, tylko nie po takich cenach. Co nie znaczy, ze w Polsce nadal nie ma niedoboru mieszkań. Bo jest i to znaczny. To, ze ceny są nieakceptowalne dla Kowalskiego to zupelnie inna sprawa.
Trzeba jeszcze się zapytać gdzie? Podejrzewam, że na jakimś podkarbaciu czy wzdłuż Buga, porzucone wioski, gdzie pracy nie ma nawet przy pasieniu krów.
Pewnie
no i w polsce nie ma bezdomnych.... tzn sa, jest ich ok kilkadziesta tysiecy i sa to w 95% ich wybory.... kazdy kto NIE CHCE zyc na wiecznym gigancie, gdzies