Aktywne Wpisy

M83_ +40
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +137
źródło: 1000000093
Pobierz

źródło: comment_1652883177BajkfNe4ThnhTl8eUeULhQ.jpg
Pobierz@durielek2: w ten sposób można też obalić 95% argumentów Amber xD
@rybsonk: dobrze wiesz że wypisałem kilkukrotnie dokładnie dlaczego takie założenie jest absurdalne i pilnowałem dokładnie tego tematu w każdej wypowiedzi. Próbujesz udawać że nie wiesz że tak było, czyli kolega nie dość że arogancki w tonie to jeszcze oszust. Taki toksyk to prawdziwa rzadkość na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kupidyn_ciemnooki: XD jak masz takie wiadomości to może zawiadomienie do amerykańskiej prokuratury złóż XDDDD
@Wap30: że nie wiem że jak było? Przecież ci napisałem że to ty nie rozumiesz ze takie było jej założenie od początku i ty się kłócisz z jej założeniem, co jest bzdurne
@rybsonk: nie będę ci po sto razy tego samego dokładnie tłumaczył na kilka paragrafów żeby dostawać jakieś oderwane od tematu jednozdaniowe aroganckie odpowiedzi. Naucz się dyskutować to może zasłużysz na dyskusję
@Wap30: niezła ironia, bo to ty nie rozumiesz że twój punkt wyjścia do dyskusji jest błędny. EOT bo nic do ciebie nie dociera.