Wpis z mikrobloga

Kilka dni temu, rozstałem się z dziewczyną. To mój kolejny związek, który się rozpadł. Tym razem po nieco więcej niż dwóch latach. Nie mam siły na nic. Jak tak dalej pójdzie to wywalą mnie też z pracy i będzie pozamiatane. Najgorsze, że ona twierdzi, iż przestała coś do mnie czuć. Wolałbym chyba coś bardziej oczywistego. Wiem, że nadal ciężko byłoby się z tym pogodzić ale jednak łatwiej zrozumiem, gdy się angażujesz, a ktoś twierdzi, że po prostu mu minęło. Najbardziej przeraża mnie #samotnosc bo nikogo przy mnie nie ma oprócz jednego kumpla. Szansę na znalezienie partnerki obstawiam na zerowe. Przeraża mnie perspektywa ciągłego siedzenia w pustej kawalerce, brak możliwości wyjścia z kimś na miasto. Po prostu, aż mnie ściska w środku ( ͡° ʖ̯ ͡°). To wszystko prowadzi moje myśli, tylko i wyłącznie w kierunku #samobojstwo ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#depresja #zwiazki #przegryw #tfwnogf
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@muchatse: Trzymaj sie kolego! Na pocieszenie powiem Ci,że wczoraj zakonczyl sie moj roczny zwiazek. Problem w tym , ze pracuje z ta dziewczyna na jednym magazynie,na tym samym dziale. Jest mi niezmiernie ciezko... Pocieszam sie tylko tym,ze teraz za cel ustawie sobie podroże po Polsce, Europie. Wiadomo,ze w tym momencie bede spozywal wiecej alkoholu. Strasznie to niesprawiedliwe...
  • Odpowiedz
@muchatse: mnie facet zostawił kolejny raz po ponad 3 latach.. Usłyszałam że uczucie od jakiegoś czasu wygasło, po czym po miesiącu chciał wrócić bo niby tęsknił.. Po czym nie zrobił nic i gdy zaczęłam drążyć znowu było że mnie nie kocha.. Trzymaj się, lekko nie jest ale damy radę ;)
  • Odpowiedz