Aktywne Wpisy

WLADCA_MALP +8
Wiecie, po czym najłatwiej poznać kierowcę "mieszczucha", a przynajmniej takiego, który zdawał na prawko i jeździ po dużym mieście przez cały rok a poza granice miasta wyjeżdża może na urlop raz w roku? Po tym, że nie pamięta przepisów a szczególnie jednego, który odwołuje ograniczenie prędkości poza terenem zabudowanym. Ja wiem, że dla wielu kierowców to oczywiste, ale wnerwiało mnie niemiłosiernie kiedy na 90 jest zwolnienie do 50/60, potem odwołanie ograniczenia prędkości
źródło: 204f76647edb2d8e83dfd870226da061
Pobierz
WielkiNos +272
I ktoś powie, że w social mediach nie promuje się negatywnego obrazu rodzicielstwa.
Ktoś ma dzieci, które mu narysują laurkę, przytulą i powiedzą kocham cię. Rzeczywiście straszne.
#dzieci #macierzynstwo #bekaztwitterowychjulek #tatacontent #takaprawda
Ktoś ma dzieci, które mu narysują laurkę, przytulą i powiedzą kocham cię. Rzeczywiście straszne.
#dzieci #macierzynstwo #bekaztwitterowychjulek #tatacontent #takaprawda
źródło: temp_file541516824670208302
Pobierz

Hej,
Zna ktoś jakis alternatywny sposób zgłoszenia problemów z kupnem Xboxa niż czat albo rozmowa tel.? Jakieś globalne centrum wsparcia?
Od półtora miesiąca czekam na rozwiązanie sprawy, jednak dalej zero odpowiedzi. Telefonicznie się połączyć nie da, bo centrala Microsoftu działa tak dobrze, że po klikaniu odpowiednich numerów wywala Cię na linie francuska. Na czacie ciągle są te same osoby, które nic z tym nie robią, pomimo próśb i ponagleń.
Na stronie nie ma żadnych alternatywnych kontaktów. Ktoś może zna jakiś sposób by ich przycisnąć?