Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +40
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +13
Hehe bo wiecie
Ocenzuruj.
Opublikuj nagie fotki bez nagości.
Profit?
Oczywiście że nie miała, w praktyce była niewolnictwem bez prawa do obrony.
Komentarz usunięty przez autora
@typeczek: Wlasnie ona tym bardziej będzie miała zlasowany łeb bardziej niż przeciętna kobieta. Od maleńkiego seksualizowana, wtłaczana w role która nie wiadomo na ile jej pasowała. W wieku 17 lat kazano jej opowiadać o byciu dziewica i zaglądano jej w majtki, dziennikarze ja publicznie wypytywali o s--s, ubierali ja tak, ze
@niewiempoco: Nie, nie miała, ojciec zrobił z niej dosłownie niewolnicę do zarabiania hajsu. Jest nareszcie wolnym człowiekim i może sobie wrzucać co chce, a że są to takie rzeczy to cóż, @localoca bardzo ładnie wytłumaczył jakie mogą być tego przyczyny.
@localoca: Teraz chyba nadal ma ciągoty do dziwnych relacji. Na jej fotkach widać ładnego amanta który chyba z niej ssie każdego dolara i dobrze wie że to tykający kurczący się zegar szaleństwa.
@niewiempoco: a czym to się różni od tego?
Oprócz tego że Radwańska dostała za to kasę.
Może Britney jest ekshibicjonistką a może chce pochwalić sie ciałem póki jest jeszcze całkiem ok?
@agentwywiadu: A przejrzyj jej instagram i wtedy sie wypowiedz...