Aktywne Wpisy
pierwszynawenus +457
Policja z Piaseczna prowadzi akcję „bezpieczny rowerzysta”. W tym celu filmuje dronem rowerzystów, którzy z niewielką prędkością przejeżdzają na zielonym świetle przez przejście dla pieszych. W krzakach czekają już na nich schowani policjanci, którzy wystawiają mandaty. Dzielna policja chwali się w mediach społecznościowych tą jakże potrzebną akcją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Juventus zaoferował Pogbie 3-letni kontrakt z pensją 10 milionów euro, w tym premiami powiązanymi z wynikami osobistymi i klubowymi. Pogba jest priorytetem dla Juventusu, Vincenzo Raiola był już w Turynie i to nie z powodu Keana czy Pellegriniego, ale Pogby i Wijndala. Jeśli chodzi o Milinkovicia-Savicia, oferowanie kontraktu na ponad 4 lata i pensję 5+1 milionów jest łatwe. Juve komunikowało się ze swoim agentem Kezmanem od dwóch lat, ale nie skontaktowali się z Lotitem od dwóch lat, więc to tylko teatr. Lotito już zapowiedział PSG i ManUtd, że SMS jest na sprzedaż, już nie za 100 milionów, ale wciąż za dużą sumę. Słyszałem, że Juventus nie poddaje się w walce o Szoboslzaia. Drugim wzmocnieniem do natarcia powinien być młody człowiek, a nie Włoch, ale to tylko moje odczucie. Jestem zbyt realistyczny, by mówić tutaj o De Jongu, zwłaszcza jeśli chodzi o czas i koszty. Ale Juve rozmawiało o nim ze swoim agentem zimą, kiedy mieli do czynienia z Zakarią. Fagioli, Miretti i Rovella będą walczyć o przynajmniej jedno miejsce w drużynie, ale Rovella może udać się do AS Roma dla Zanioli. Dla Moraty Juventus oferuje 10+5 milionów. Atlético chce 22+5 milionów euro. W zamian za Raspadoriego, Sassuolo chciałoby bramkarza, a także pytali o Ranocchiego. Jeśli chodzi o Soule'a, zostanie w Juve przynajmniej do stycznia. Juve i Verona odbyły oficjalne spotkanie dotyczące Udogiego, wymóg to 15 milionów. Jest zawodnikiem, którego Tudor chciałby zatrzymać, a Atalanta jest nim również zainteresowana. Juve, jako jedyny klub, negocjuje z AS Monako o transfer Badiashile i jest wyborem numerem jeden w obronie. Bremer już zgodził się z Interem, stałoby się to tylko wtedy, gdyby nie mogli sprzedać De Vrija. Arthur wyjedzie latem. Arsenal pozostaje jego możliwością. Jeśli chodzi o Rabiota, jego odejście jest możliwe, ponieważ ani on, ani klub nie są zainteresowani negocjowaniem nowego kontraktu. Di María? Gdyby był numerem jeden dla Juve, miałby już podpisany kontrakt. Zaniolo chce najpierw posłuchać oferty AS Romy. Nie mam konkretnego raportu na temat Anthony'ego."
#juventus