Wpis z mikrobloga

@SpalaczBenzyny: Nie musiał? Wymagany wkład to 20%, da się tez załatwić na 10%. Po prostu „inwestorzy” kupujący na kredyt aby wynajmować to nie instytucja charytatywna i dźwigają ceny najmu jak się patrzy - czyli kredyt znowu wychodzi lepiej.
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: Lublin to raczej taka polska B gdzie wszystko jest tańsze. To miasto nie jest destynacja do życia tylko raczej do ucieczki z niego. Nawet jeśli to wojewódzkie, to i tak dochodzi w bim do drenażu na rzecz Warszawy.
Ponadto nie jest to miasto wielkich firm czy korporacji. Raczej może dla studentów konkretnych kierunków.
Dzisiaj w dużych miastach polski A za 2400zl nic ciekawego już nie wynajmiesz, a w ruderze
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny: Przeczytaj uważnie moje wpisy, odnosiłem się przy nich do mojego przypadku gdzie pisałem ze płaciłem 700zl raty za coś co wynajmowalbym za 1800.
Ponadto wracając do sprawy to pamiętaj ze to ogłoszenie masz na dzień dzisiejszy za 2500zl. Za rok będzie drozej i drozej. Spirala wzrostów cen za wynajem czegoś co nie będzie twoje.
Chodzi mi o miasta z dobrymi zarobkami z Polski A, a nie B jak Wrocław,
  • Odpowiedz