Aktywne Wpisy

PABLO__ESCOBAR +166
Żona poroniła 9 tydzień ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°) musiałem się wyżalić. Ciężko jest..
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje
#ciaza #dziecko #wychowajjakswoje

LM317K +8
DAJCIE JAKIŚ FILM SCI-FI
tylko nie gravity, interstellar, moon, Edge of Tomorrow, Oblivion, Arrival, Ex Machina, I Am Legend, Ad Astra, Marsjanin, 12 małp, incepcja bo już oglądałem
#filmnawieczor
tylko nie gravity, interstellar, moon, Edge of Tomorrow, Oblivion, Arrival, Ex Machina, I Am Legend, Ad Astra, Marsjanin, 12 małp, incepcja bo już oglądałem
#filmnawieczor
źródło: kot w tarapatach
Pobierz

#gry
źródło: comment_1652253654v8UKy2Ga1hT48tE0pWjakj.jpg
PobierzGra działa w 20 klatkach na sekundzie ze spadkami do 10 na starym pececie, którego nie zrobisz upgradu, bo nie masz pieniędzy, a rodzice nie chcą Ci ich dać, bo sami nie mają. W dodatku nie możesz pograć do woli bo nauczyciele nazadawali gówna na kilka godzin roboty, i rodzice pilnują żebyś odrabiał. A do tego piracka wersja gry co chwilę się wiesza, bo to jakiś stary build, a
No stary komputer wtedy miałem, co w tym nadzwyczajnego, że nastolatek wtedy nie zawsze miał nowego peceta?
W różne gry, jedną kończę drugą zaczynam
No aut jest mniej ciekawych, bo sporą część klientów stanowią mentalne janusze i ludzie których nie interesują samochody. Dawniej samochody kupowali ludzie w średnim wieku, dzisiaj przeważnie grzyby i firmy, bo przeciętnych ludzi zwyczajnie nie stać na nowy samochód. Kiedyś też były grzyby i kupowali Peugeota 307 czy 407, Reaul Thalia czy tam inną Astrę w sedanie. Teraz tacy klienci kupują te śmieszne suvy, a że stanowią większość klientów