Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +155
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
Natomiast jak rozmawiam z dziewczynami to czasem się staram wejść na temat relacji damsko męskich, albo one same zaczną. To wtedy się dowiaduje się, że każda ma ogromne powodzenie, faceci są beznadziejni i mają bekę ze spermiarzy. Jak udostępnią coś na FB to zaraz potem jakiś obcy typ zagaduje o ten post. Wszystkie mnie pokazywały na telefonie jak wypisują do nich.
Nie zależnie czy gruba czy chuda. Wysoka lub niska. Miła albo wredna. Z hobby czy bez. Dosłownie wszystkie jakie spotykam mają duże powodzenie.
#rozowepaski #zwiazki #przemyslenia #niebieskiepaski
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
1. Różowym idzie poznać chada.
2. Jest sporo dziewczyn, co nie ma powodzenia u chadów. Ale mają mnóstwo powodzenia u słabych, przeciętnych i trochę powyżej przeciętnej urody.
3. Mają dużo kompleksów, bo ich główna uwaga skupia się na wyglądzie, a nikt nie jest idealny.
Komentarz usunięty przez moderatora
@trzyakordy: nie raz byłem świadkiem jak dziewczyny zagadywały chłopaków. Ludzie są różni zależy.
Komentarz usunięty przez autora