Wpis z mikrobloga

@Jociekryncafest: @Heero21: tak.

Liczy się mała tabela drużyn, które mają tyle samo punków, jeśli są to dwa zespoły to:

najpierw bezpośrednie mecze, w przypadku tylu samych punków, bilans bramek, z tym, że w przypadku takiego samego bilansu gole na wyjeździe już nie liczą się podwójnie, więc w dalszej kolejności jest bodajże bilans w całej tabeli, dalej jakieś żółte kartki,
  • Odpowiedz
@Jociekryncafest: bardzo bym chciał by były 2 zwycięstwa, utrzymanie i danie radości choć trochę w tym sezonie ale wewnętrznie pogodzony ze spadkiem jestem. Rywale jak najbardziej do ogrania, zespoły grające o nic, Radomiak bez formy, Warta pewna utrzymania, jak nie z nimi 6pkt to naprawdę Wisła była gorsza od Górnika Łęcznej i Bruk Betu
  • Odpowiedz
@Jociekryncafest: teraz tak symulowałem różne zdarzenia i Wiśle starczy 35pkt by się utrzymać, przy warunkach: Obowiązkowa wygrana z Radomiakiem, remis z Wartą, 2) Zagłębie przegrywa dwa mecze, 3) Termalica nie zdobywa również punktów. Wynik 35pkt daje 15 miejsce na równi z Zagłębiem, ale lepszy bilans
  • Odpowiedz
musza to zrobic, jesli maja choc troche ambicji... Graja z radomiakiem i warta poznan

@Jociekryncafest: Ja rozumiem, że Radomiak na wiosnę c---a gra, a po ostatniej roszadzie na stanowisku trenera to już w ogóle, ale Warta? Naprawdę nie wiem, co Twoim zdaniem w tym meczu przemawia za Wisłą. Bo raczej między bajki włóżyłbym stwierdzenie, że wyłożą na dwa najbliższe mecze lachę, bo są już utrzymani. Będą walczyć o jak najwyższe
  • Odpowiedz
@jedrzejk: Przemawia tyle, że to spotkanie będzie praktycznie jak finał i przyjdzie pełny stadion. Wiadomo, to wcale nie musi premiować Wisły, ale nie będzie to typowy mecz ligowy, więc forma czy same umiejętności nie będą aż tak decydujące.
  • Odpowiedz