@Jociekryncafest: Dwa zwycięstwa Wisły? Optymista ( ͡°͜ʖ͡°) Chciałbym się mylić, ale chyba Sławek Stempniewski, ze swoim mołdawskim kolegą załatwił Zagłębiu utrzymanie
@Zi3L0nk4: musza to zrobic, jesli maja choc troche ambicji... Graja z radomiakiem i warta poznan, ale po tej grupie pilkarzy to nie wiem czy jest to mozliwe nie ma tam walecznosci
Liczy się mała tabela drużyn, które mają tyle samo punków, jeśli są to dwa zespoły to:
najpierw bezpośrednie mecze, w przypadku tylu samych punków, bilans bramek, z tym, że w przypadku takiego samego bilansu gole na wyjeździe już nie liczą się podwójnie, więc w dalszej kolejności jest bodajże bilans w całej tabeli, dalej jakieś żółte kartki,
@Jociekryncafest: bardzo bym chciał by były 2 zwycięstwa, utrzymanie i danie radości choć trochę w tym sezonie ale wewnętrznie pogodzony ze spadkiem jestem. Rywale jak najbardziej do ogrania, zespoły grające o nic, Radomiak bez formy, Warta pewna utrzymania, jak nie z nimi 6pkt to naprawdę Wisła była gorsza od Górnika Łęcznej i Bruk Betu
@Jociekryncafest: teraz tak symulowałem różne zdarzenia i Wiśle starczy 35pkt by się utrzymać, przy warunkach: Obowiązkowa wygrana z Radomiakiem, remis z Wartą, 2) Zagłębie przegrywa dwa mecze, 3) Termalica nie zdobywa również punktów. Wynik 35pkt daje 15 miejsce na równi z Zagłębiem, ale lepszy bilans
musza to zrobic, jesli maja choc troche ambicji... Graja z radomiakiem i warta poznan
@Jociekryncafest: Ja rozumiem, że Radomiak na wiosnę c---a gra, a po ostatniej roszadzie na stanowisku trenera to już w ogóle, ale Warta? Naprawdę nie wiem, co Twoim zdaniem w tym meczu przemawia za Wisłą. Bo raczej między bajki włóżyłbym stwierdzenie, że wyłożą na dwa najbliższe mecze lachę, bo są już utrzymani. Będą walczyć o jak najwyższe
@jedrzejk: Przemawia tyle, że to spotkanie będzie praktycznie jak finał i przyjdzie pełny stadion. Wiadomo, to wcale nie musi premiować Wisły, ale nie będzie to typowy mecz ligowy, więc forma czy same umiejętności nie będą aż tak decydujące.
#ekstraklasa
#pilkanozna
#wislakrakow
źródło: comment_1652179075Sqs6AzOiO6B3g0BTGtt9gO.jpg
PobierzLiczy się mała tabela drużyn, które mają tyle samo punków, jeśli są to dwa zespoły to:
najpierw bezpośrednie mecze, w przypadku tylu samych punków, bilans bramek, z tym, że w przypadku takiego samego bilansu gole na wyjeździe już nie liczą się podwójnie, więc w dalszej kolejności jest bodajże bilans w całej tabeli, dalej jakieś żółte kartki,
@Jociekryncafest: Ja rozumiem, że Radomiak na wiosnę c---a gra, a po ostatniej roszadzie na stanowisku trenera to już w ogóle, ale Warta? Naprawdę nie wiem, co Twoim zdaniem w tym meczu przemawia za Wisłą. Bo raczej między bajki włóżyłbym stwierdzenie, że wyłożą na dwa najbliższe mecze lachę, bo są już utrzymani. Będą walczyć o jak najwyższe