Aktywne Wpisy
Maurelius +637
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +305
I powinni zorganizować. Odgrodzić teren, wpuścić WYŁĄCZNIE jedną osobę - ambasadora. A żeby było bezpiecznie - zakaz jakichkolwiek innych osób. W tym całego sztabu ludzi z ambasady, brak udziału kamer, reporterów - kogokolwiek. Bardzo bezpieczna i kameralna uroczystość z której zdjęć czy nagrań nigdzie nie będzie. Zapewniono bezpieczeństwo ambasadorowi i spełniono prośbę o zorganizowanie ceremonię? TAK. A że przy okazji upokorzono rosję, nie wpuszczając nikogo innego (w tym kamerzystów) i ograniczając ilość osób do jednej (w celach bezpieczeństwa) - cóż, ot skutek uboczny zapewnienia 'całkowitego zabezpieczenia przed prowokacjami' :-)
#ukraina #rosja #dzienzwyciestwa
@Bara_bara: Kto płacze? Chyba nie zrozumiałeś mojego wpisu :-) Ja nie płaczę - wręcz przeciwnie! Mi chodzi wręcz o kolejne upokorzenie ich. Domagają się zorganizowania ceremonii? Bądźmy ludźmi - zorganizujmy. Ale w taki sposób, żeby ponownie ich upokorzyć. Spełniliśmy prośbę o zorganizowanie bezpiecznej ceremonii? tak, więc w czym problem?
@husky83: Żadnej ceremonii
@husky83: I wtedy go zastrzelic?
@haabero: korytarz dla dyplomatów rosyjskich
@Szejker-Szejker: myślisz, że ambasador Rosji ma powiązania z Rosją? jakieś dowody na tę jakże odważną teorię?
ale zgadzam, się, cała ta szopka z farbą była do uniknięcia, wystarczyło im dać obstawę od samego początku, tylko ośmieszyli nasz kraj
Jednak wydźwięk wiadomości miał być właśnie taki, jaki został przez Ciebie zrozumiany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@husky83: Twój post przekracza poziom wykopków o jakieś 30 lat rozwoju. Nie dziw się że nie rozumieją.
Klauny zmanipulowane widza zło tylko po jednej stronie XDDD