Aktywne Wpisy
robert5502 +560
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Arbuzlele +1495
Kto by pomyślał, że można robić takie rzeczy z rzeczywistością...
#narkotykizawszespoko #psychodeliki
Rzeczywistość nie istnieje
Oj, ciężko to wyjaśnić :D. Mogę podać parę przykładów w przybliżeniu, ale to będzie jak próba opisania koloru nadfioletowego:
- Wyciąganie kończyny którą mam tylko w czwartym wymiarze przestrzennym, machanie nią skutkujące falowaniem czasoprzestrzeni, która wywraca się na "lewą" stronę i tworzy dziurę w
Rozwiń^^ uwzględniając inspiracje kwasem ^^
https://www.youtube.com/watch?v=awChThLHAKQ
nigdy mi się nie zdarzyło, aczkolwiek zawsze przez jakiś czas po kwasie, gdy zapalę zioło, to czuję jakby cień przypomnienia jak wyglądał ten stan. Definitywnie jest to ten sam świat, jednak tak jak kwas to wejście do niego z buta przez drzwi, tak zioło to krótkie zerknięcie przez dziurkę od klucza :P
Komentarz usunięty przez autora
Ja nie chcę tam zaglądać. Choć film zostaje w głowie długo to odpukać ten specyficzny stan nigdy nie wracał.
Ja się zawsze bałem, że ktoś coś odwali. A podczas tej bani lepiej nie zakorbić na czymś chu...owym.
@Best_Specjalista:
@Best_Specjalista: jak wstaniesz ?
czym zbijasz taką banię ? no bo chyba nie alko ?