Wpis z mikrobloga

byle nie zobaczyć swojej hipokryzji

@ziemba1: jakiej hipokryzji? O czym Ty mówisz?

trytytyty jak kołowrotek jedno i to samo

@ziemba1: Branie hajsu od Putina i legitymizowanie jego działań na Zachodzie przez Le Pen, czy spotykanie się w Moskwie na prywatnych spotkaniach z rosyjskimi szpiegami, jak to robił Braun. Uważasz, że to są nic nie znaczące rzeczy?
  • Odpowiedz
@Normie_Lurker: [tutaj wielki tekst pelen pretensji o tym co odpierdziela Rosja w Gruzji i Czeczeni (zaczystki takie jak w Buczy byly juz na koncie Putina)] by w niecale dwa lata? pozniej resetowac stosunki z Putinem i jego ekipom za pomoca Radka Sikorskiego i Herr Tuska

Wybacz ale nie chce mi sie tego wykazywac ale dziwne ze bardziej przeszkadza ci wyimaginowana Le Pen ktora nigdy nie rzadzila . Tzn tak naprawde
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: Głupi czy kacapski pionek jesteś?
Porównujesz dwie sytuacje:
1. Przychodzi koleś na jakąś sporą imprezę zanim został zdemaskowany przez polskie słuzby i sobie cyka fotki z politykami.
2. Braun jedzie do Moskwy spotkać się z kolesiem który został wydalony przez polskie służby za szpiegostwo.

Poważnie masz takie braki intelektualne że zrównujesz
  • Odpowiedz
by w niecale dwa lata? pozniej resetowac stosunki z Putinem i jego ekipom za pomoca Radka Sikorskiego i Herr Tusk

@ziemba1: No tak, rząd Tuska to ruskie onuce Putina, tak było xdd
Źródło: Artykuł z TVP.

Wybacz ale nie chce mi sie tego wykazywac ale dziwne ze bardziej przeszkadza ci Le Pen ktora nigdy
  • Odpowiedz
Nie widzisz różnicy między spotkaniem się z jakimś typkiem na spotkaniu dyplomatycznym,gdzie robienie sobie fotek z różnymi ludźmi to raczej norma, a wiedza o tym, że jest agentem była w tym momencie praktycznie zerowa albo znana ludziom z kontrwywiadu.

A osobistym pojechaniem do Moskwy na spotkanie się z agentem obcego państwa działającego na szkodę Polski, gdy wiedza o jego działalności była już powszechnie znana?

@Normie_Lurker: i dlatego Braun zrobił sobie
  • Odpowiedz
czy spotykanie się w Moskwie na prywatnych spotkaniach z rosyjskimi szpiegami, jak to robił Braun

na spotkanie z typem, który został wydalony z Polski za szpiegostwo,

@Normie_Lurker: Przypomnisz mi to spotykal sie z Kozlowska kiedy panstwo Polskie juz o tym zawiadywalo? Bo jakos nie widzialem zeby politycy z opozycji przestali sie spotykac pomimo wydalenia jej z kraju. Dopiero po sekstasmie i aferze z praniem pieniedzy zaczeli sie odcinac.
  • Odpowiedz
@obserwator_nsa: Dalej nie udzieliłes odpowiedzi na to pytanie xd
Konfiarze to jest sekta i pójdzie za swoim guru w ogień. Gdybyś był uczciwy i skrytykował złe zachowanie Brauna, to byś odetchnął z ulgą, kamień spadł by ci z serca. Ale nie, sekciarz to sekciarz xd
  • Odpowiedz
@malinq: A czy ja pisałem o pociąganiu do odpowiedzialności? Chodzi jedynie o to, że partia byłych sowieckich pionków. Potem jedni z nich zmadrzeli mniej lub bardziej, a nowy narybek to typowe lewicowe dzieciaczki.
  • Odpowiedz
@vrim: Człowieku, nie podajesz żadnych argumentów, zero źródła, cienia dowodu, a zamiast tego cos tam gadasz o lewicowych dzieciaczkach. Chcesz wchodzić w dyskusje to zachowuj się jak dorosły.
  • Odpowiedz