Aktywne Wpisy
Reiden +63
I wy się dziwicie że sytuacja na rynku świń tragiczna. Ta laska uważa że jest dużo powyżej 5/10 i pary które dostaje na Tinderze są za słabe. XD no to zdjęcie tej petardy w komentarzu dodaje i sami oceńcie odklejenie
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
#redpill #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
Czupakabra82 +125
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
#bekazkonfederacji #rosja #ukraina #wojna #konfederacja #bekazprawakow #polityka
@ziemba1: jakiej hipokryzji? O czym Ty mówisz?
@ziemba1: Branie hajsu od Putina i legitymizowanie jego działań na Zachodzie przez Le Pen, czy spotykanie się w Moskwie na prywatnych spotkaniach z rosyjskimi szpiegami, jak to robił Braun. Uważasz, że to są nic nie znaczące rzeczy?
Wybacz ale nie chce mi sie tego wykazywac ale dziwne ze bardziej przeszkadza ci wyimaginowana Le Pen ktora nigdy nie rzadzila . Tzn tak naprawde
Porównujesz dwie sytuacje:
1. Przychodzi koleś na jakąś sporą imprezę zanim został zdemaskowany przez polskie słuzby i sobie cyka fotki z politykami.
2. Braun jedzie do Moskwy spotkać się z kolesiem który został wydalony przez polskie służby za szpiegostwo.
Poważnie masz takie braki intelektualne że zrównujesz
@ziemba1: No tak, rząd Tuska to ruskie onuce Putina, tak było xdd
Źródło: Artykuł z TVP.
Jak to nie jest normalizacja stostunkow ze zbrodniarzem Putinem to juz nie wiem jak bardzo trzeba byc odklejonym od rzeczywistosci by tego nie przyznac ale po fanatykach tvnu? i tego mozna spodziewac
https://www.salon24.pl/u/wtemaciemaci/1186830,kto-byl-i-dalej-jest-w-polsce-proputinowski
@Normie_Lurker: i dlatego Braun zrobił sobie
@Normie_Lurker: Przypomnisz mi to spotykal sie z Kozlowska kiedy panstwo Polskie juz o tym zawiadywalo? Bo jakos nie widzialem zeby politycy z opozycji przestali sie spotykac pomimo wydalenia jej z kraju. Dopiero po sekstasmie i aferze z praniem pieniedzy zaczeli sie odcinac.
Na kolana i łykaj brednie swoich guru XDDDDDD
Konfiarze to jest sekta i pójdzie za swoim guru w ogień. Gdybyś był uczciwy i skrytykował złe zachowanie Brauna, to byś odetchnął z ulgą, kamień spadł by ci z serca. Ale nie, sekciarz to sekciarz xd
Komentarz usunięty przez moderatora