#badoo #randkujzwykopem #tinder #przegryw Robie nowy, ciekawy eksperyment. Nie, do nikogo nie mam zamiaru tam pisać na czas eksperymentu. Tym razem mam 2 konta - jedno swoje prawdziwe, drugie semi chada (ocena twarzy w granicach 7-8/10 na pewnym portalu)
Konta są w tym samym mieście, żeby rywalizacja była sprawiedliwa i miarodajna.
Na tę chwile chad dostał 5 polubień na badoo, a ja 2.
5-2 dla chada. Co prawda przegrywam z chadem, ale nie ma kompromitacji. Bo też mam 2 bramki. To tak jakbyś przegrał mecz 2-5. Owszem, przegraliśmy, byliśmy gorsi, ale nie ma tragedii, bo też 2 bramki zasadziliśmy, też potrafimy strzelać.
@Freeyour: eksperyment robi się w jakimś celu by coś udoowodnic? Jeśli to ma polegać tylko na wyborze chad vs zwykłych typ to wynik w polubieniach z góry wiadomo jaki będzie 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@G123: Aktualizacja - Chad wygrywa 6-3, szykuje się nam chyba hokejowy wynik ( ͡°͜ʖ͡°) @Jizzy13: I tak dostaje liki, więc póki co mnie to nie interesuje
Robie nowy, ciekawy eksperyment. Nie, do nikogo nie mam zamiaru tam pisać na czas eksperymentu.
Tym razem mam 2 konta - jedno swoje prawdziwe, drugie semi chada (ocena twarzy w granicach 7-8/10 na pewnym portalu)
Konta są w tym samym mieście, żeby rywalizacja była sprawiedliwa i miarodajna.
Na tę chwile chad dostał 5 polubień na badoo, a ja 2.
5-2 dla chada.
Co prawda przegrywam z chadem, ale nie ma kompromitacji. Bo też mam 2 bramki.
To tak jakbyś przegrał mecz 2-5. Owszem, przegraliśmy, byliśmy gorsi, ale nie ma tragedii, bo też 2 bramki zasadziliśmy, też potrafimy strzelać.
@G123: Z moją gadką to myśle, że chad może się umówi co najwyżej z 1 z tych 5, więc co najwyżej skromne 1-0 dla chada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@G123: W 100% się zgadzam. Też to zauwazylem. Chady wcale nie mają tam jakoś super łatwo.
@Jizzy13: I tak dostaje liki, więc póki co mnie to nie interesuje