Aktywne Wpisy

wykop +40
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +491

Na GoodContent to jest prawie niemożliwe (chyba musiałabym rzucić pracę i trzepać precle 24h na dobę, żeby zarobić chociaż 1000 zł xD), na grupach na FB ze zleceniami dla grafików walka pomiędzy grafikami z 10 latami doświadczenia a mistrzami Canvy, więc zwiałam. Od czegoś trzeba zacząć. Póki co w moim "portfolio" są tylko totalnie generyczne rzeczy, za które nikt mi nigdy nie zapłacił xD, bo albo robiłam je dla zabawy, albo po znajomości.
Przy okazji: znacie jakieś alternatywy? Ewentualnie jakieś porady, gdzie warto szukać takich zleceń. Chcę przede wszystkim zbudować jakieś sensowniejsze portfolio niż to, które mam teraz.
#kiciochpyta #pytanie
Ale wszystko zależy od tego, czego szukasz.