Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +540
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Czesi właśnie wypuścili trailer filmu o swoim bohaterze narodowym, Janie Żiżce (ogólnie bardzo ciekawa postać z Polską w tle, polecam sobie o nim poczytać)
Film w gwiazdorskiej obsadzie (Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger), w języku angielskim, widać, że skierowane na rynek zewnętrzny. Zapowiada się bardzo interesujące widowisko historyczne.
Pamiętam, jak PiS mówił o odrodzeniu polskiej kultury, i że już mają w zanadrzu wiekopomne dzieło o Piłsudskim, Jagielle czy kim tam.
I jak, tam, udało się coś nowego nagrać, czy jedyne filmy o światowym zasięgu, które wypuścimy to 365 dni i inne erotyki?
@krisstof2: xD
Co do reżyserów, film zapowiada się przyzwoicie, w moim klimacie,
@krizis: "Twój Vincent" był przecież światowym hitem
A w Smoleńsku nie chciał grać nikt znany poza ultra pisowskim zelnikiem którego może część kojarzy xD
I czy okaże się być produkcją w stylu "Bravehearta" lub "Wikinga" albo chociaż "Ogniem i mieczem", "Potopu" czy "Krzyżaków".
@jaroty: Do pewnego stopnia spośród obsady tego filmu byli znani wcześniej również Redbad Klijnstra (z "Gier ulicznych" i "Młodych wilków 1/2") i Ewa Dałkowska (z "Bez znieczulenia" i "Komedii małżeńskiej"). Choć owszem, nie byli nigdy żadnymi gwiazdami, tylko najwyżej dwójką aktorów, których gęby