Aktywne Wpisy

niebadzogrem +276
Nie ogarniam hejtu na tuje :D Chce się odgrodzić od sasiada i nie chce wydać milionów + nie chce o to dbać.
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska
Tuja kosztuje 3zł, raz do roku ją przycinam, nie podlewam, nie nawożę i rośnie, osłania przez cały rok.
Perfekcyjna opcja :D
#ogrodnictwo #polska

euklides +180
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

źródło: comment_1651815683DftrKsAWYu5Lk0zBt4s6uu.jpg
Pobierzźródło: comment_1651834441qmoaGoOO596g33JqAgpNFY.jpg
Pobierzźródło: comment_16518354883k2CajbYpQSkx887gFmfl6.jpg
Pobierz@Toniejawtedy: coś mnie chyba omija sadząc po ilości plusów, ale co to znaczy "zwykła nakładka", czemu na pythona i od kiedy liczby w Pythonie nie są przeważająco reprezentowane w IEE754?
Why is that? 1/10 is not exactly representable as a binary fraction. Almost all
źródło: comment_16518362362fb5NIqV9lu8qCzKzdPreW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Tomeks94: dude
2x = 0,(2)
10x= 1,(1)
@norbert108: Chyba jako jedna całkowita i tylko z pamiętaniem, że przecinek powinien być w odpowiednim miejscu. To się nazywa typ decimal.
Masz jakiegoś starego Androida
źródło: comment_1651837373fbgfvRwGQOCBOuEfwlXeb9.jpg
Pobierzźródło: comment_1651838427LI299Sk9y9fEQTUsPc0wI8.jpg
Pobierz@Wap30: nic Cię nie omija. Mądre kalkulatory fixuja takie rzeczy przed wyświetleniem bo klient nie powinien musieć wiedzieć że wynik jest taki bo coś. I za to były plusy (pewnie)
A że to nakładka na pythona? To mój luźny komentarz do