Aktywne Wpisy
oszty +3
Co według was jest perełką którą na pewno warto zobaczyć z tegorocznych nominacji?
#oscary
#oscary
FlorydaGregory69 +17
Poznałem pewną dziewczynę przez internet, wszystko wydawało się w porządku. Pisaliśmy codziennie przez kilka tygodni, odpowiadała na każdą wiadomość niezależnie od pory, zazwyczaj po kilku sekundach, i nawet sama inicjowała pisanie czy zaproponowała spotkanie. W końcu, gdy zebrałem odwagę, aby się spotkać, ustawiłem się z nią, a pierwsze co powiedziała na przywitanie to: "Nie sądziłam, że jesteś taki mały”. Ja 170 cm, a ona sama 165 cm xD Niby spotkanie przebiegło Ok,
https://poznan.wyborcza.pl/poznan/7,36001,28304986,czego-dowie-sie-o-sobie-ukrainiec-w-polsce-kronika-antyukrainskiej.html?disableRedirects=true
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #ukraina #wojna
@ChareimUu: Wydaje mi się, że bazując na podobnym alfabecie, pewnie też może być tam takie ń, ale nie uczyłem się ani jednego, ani drugiego języka, więc Ci nie potwierdzę/zaprzeczę.
@Roger_Casement: No Wyborcza byłaby nierzetelna gdyby Romaszewska nieumiesciła wpisu.
Taki daszek nad to za mało aby mocno teorie spikową (gdyby był grubszy bład typu pomylona cała litera to może). Wiele osób nie pisze kanonicznie, ja też miałem tendencje do kreski nad Ż, rz to już całkiem skracałem
Ukraińcy są w Polsce od lat i niechęć do nich narasta, ostatnio lawinowo. Ale to nie jest tak, że się pojawiła dzisiaj czy wczoraj, Zresztą nie trzeba czytać artykułu. Już z tytułu widać, że chodzi o opis tego, jak ten proces postępował - nie bez kozery użyte w tytule słowo "kronika" czyli chronologiczny zapis jakichś wydarzeń. Temu i zdjęcie z przed lat,
Na głównej stronie nie widać tekstu pod zdjęciem, dopiero jak się wejdzie w artykul. Tak z ciekawości, skoro nieudolnie bronisz Wyborczej, to można napisać tekst w drugą stronę, przywołując zdjęcia zamordowanych na Wołyniu, a Ty też będziesz bronił takiego artykułu? Mówisz o nienawiści
Komentarz usunięty przez moderatora
Gratuluję, niczym ruska onuca bronisz szczucia na Polaków, prawie się udało towarzysze (sam mowisz o sobie w liczbie mnogiej, zupełnie jak komunistyczne sołdaty), ale jednak mało kto zgadza
Poczułeś się zaatakowany i próbujesz wmówić innym,.że wyborcza atakuje wszystkich Polaków? Niezła z Ciebie PiSdeczka.
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze niedawno, kiedy pisałem, że wyborcza manipuluje to się na mnie gówniarze z wypoku rzucali jak wściekli :D