Aktywne Wpisy
Aureolus +48
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +680
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Jako że jestem znany ze sceptycznego podejścia do tego co czytam w internecie uważam że cykl użytkownika @IntruderXXL trwa już od dawna i wejdzie po prostu na większe dawki.
Jednak jeżeli się mylę i to będzie jego pierwszy cykl to #!$%@? się w ciągu kilku tygodni bo niestety nie potrafi zapanować nad "OGNIEM" co udowodnił już wielokrotnie gdy miał zrobić trening lekko a #!$%@?ł jak zwykle. ZWRACZY się w moment i będzie szukał kolejnej wymówki po "covidzie" czy "trudnej sytuacji życiowej"( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mikrokoksy
Natomiast "Wszelkie drzewo, które nie rodzi dobrego owocu, zostanie wycięte i wrzucone do ognia."
Tak jak w twoim wypadku to było :)
~Castel Gandolfo