Wpis z mikrobloga

Tyle lat przeglądałem 4chana i nigdy nie trafiłem na temat o tym kolesiu. Widziałem jego gębę parę razy i arty ale uważałem to za jakiś shit. Nie widziałem sensu w zagłębianiu się co to za rysunki i dlaczego je wrzucają.

Po obejrzeniu jego skróconej historii która trwała 1h mogę podsumować to tylko tym obrazkiem.

#chrischan #4chan
cielak44 - Tyle lat przeglądałem 4chana i nigdy nie trafiłem na temat o tym kolesiu. ...

źródło: comment_1651557409B5t01lopxbE4UwucJ5TdOb.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wkrk: Chris-chan. Był taki gościu, ma autyzm albo jakieś inne zaburzenia psychiczne, wrzucał filmiki na youtube, robił prymitywne komiksy z sonikiem na poziomie dziecka. Potem postanowił zmienić płeć i imię z Christopher na Christine Chandler. Ostatnio zrobiło się o nim głośno, bo podobno

No i przy tym wszystkim utrzymywał sporą popularność czy też bycie znanym powszechnie.
Jendrej - @wkrk: Chris-chan. Był taki gościu, ma autyzm albo jakieś inne zaburzenia p...

źródło: comment_16516067544JOBfgMaRPd0bLQaBKdoL0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Jendrej: tęsknię za czasem parę godzin temu, kiedy nie wiedziałem, o czym mowa ( ͡° ʖ̯ ͡°) Teraz poczytałem, i żałuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: "zmiana płci" to za duże słowo, zaczął przebierać się w damskie ciuszki i się malować, ale nie zmieniając też przy tym orientacji, teraz toleruje tylko lesbijki (gdzie naturalnie żadnej nie wyrwał xD)

mimo że nie wszedł chyba na żadne hormony to prawnie zmienił płeć, ale nic sobie nie ucinał. mało tego - trolle go podpuściły żeby sam sobie zrobił cipę rozcinając skórę między jajami, a odbytem co zrobił i
  • Odpowiedz