Mityczni normicy którzy twierdzą, że wzrost nie jest czynnikiem warunkującym w jakimś stopniu powodzenie u kobiet to twór wymyślony przez Was - orędowników blackpilla.
A skoro sami sobie wymyśliliście tych normików o określonych poglądach to nie zadawajcie na tagu takich pytań, tylko sami sobie wymyślcie też jakieś odpowiedzi ( ͡°͜ʖ͡°)
Jestem "normikiem" i jestem zdania, że lepiej jest mieć 188cm niż 170cm i chyba nie poznałem
@oskar_oskarewicz wzrost napewno jest plusem, ale nie jest decydującą rzeczą o tym że będziesz wzbudzał podziw. Jak jesteś niski, ale dobrze się z tobą przebywa to będziesz bardziej atrakcyjny dla płci przeciewnej niż jakbyś był wysoki, ale zachowywał się dziwnie (oczywiście zakładamy że wygląd poza wzrostem jest taki sam).
Po prostu skille społeczne zaprowadzą cię o wiele dalej niż bycie wysokim.
@mascarponie: Blackpill to szkodliwy zbiór poglądów. Ja się zgadzam w 100% z tym, że atrakcyjny ma łatwiej, ale defekty wyglądu fizycznego można nadrabiać dynaminą/osobowością/pozycją społeczną i dzięki temu r00chać atrakcyjne kobiety, na co sam jestem żywym przykładem.
Sam kiedyś zrobiłem pokazmorde na poprzednim koncie i dostawałem oceny ryjca 4-6/10 a mam już na swoim koncie bardzo atrakcyjne kobiety które ja osobiście oceniam na 8/10 i cieszyły się na tinderze czy
@oskar_oskarewicz: zależy jak niski, jak faktycznie niski typu 165cm gdzie co druga laska jest wyższa to problem, ale jak „niski” pokroju 173cm to imo jest cope facetów z kiepskimi facjatami, że to wina wzrostu że nie maja powodzenia.
@mascarponie: ja mam 183cm wzrostu, ale mam wąską, cofniętą szczękę i łysieje, dlatego oceniany byłem na 4-6/10.
Przemcel miał ze 2 metry wzrostu i czy to sprawiło nagle że ruchał? Wzrost to tylko jeden z czynników i uzależnianie czegokolwiek od niego jest bezzasadne.
@Kotlet_2137_schabowy: nieprawda, czytałem doświadczenia osób po takich operacjach i twierdzą że wzrost zdecydowanie bardziej im pomaga niż dynamina @cebularz_szkorbutnikowy: nie wiesz o czym mówisz, bo jedziesz przez życie na east mode @wpoldokomina: największą różnica jest gdy ktoś miał przed operacją 170 a po 177 lub więcej @cebularz_szkorbutnikowy: przemcel to bardzo skrajny przypadek
@oskar_oskarewicz: Jeżeli uważasz że sam wzrost 183cm daje w życiu poziom Easy mode a nie liczą się inne rzeczy związane z wyglądem lub wychowaniem/dynaminą to tworzysz absurdy
@cebularz_szkorbutnikowy: 36 to przecież bardzo mało, ponad 60% skreśla mnie przez wzrost, to nie jest żadne pocieszenie @cebularz_szkorbutnikowy: Z którego roku to badanie? Xdd I czemu ludzie po operacji twierdzą że powodzenie im bardzo wzrosło?
@oskar_oskarewicz: Podstawowe pytanie to czy dla tak prozaicznej rzeczy jak zwiększenie powodzenia u kobiet warto aż tak bardzo ryzykować swoje zdrowie.
A skoro sami sobie wymyśliliście tych normików o określonych poglądach to nie zadawajcie na tagu takich pytań, tylko sami sobie wymyślcie też jakieś odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem "normikiem" i jestem zdania, że lepiej jest mieć 188cm niż 170cm i chyba nie poznałem
Po prostu skille społeczne zaprowadzą cię o wiele dalej niż bycie wysokim.
Dla dziewczyn wzrost jest tak jak dla nas ich np
Sam kiedyś zrobiłem pokazmorde na poprzednim koncie i dostawałem oceny ryjca 4-6/10 a mam już na swoim koncie bardzo atrakcyjne kobiety które ja osobiście oceniam na 8/10 i cieszyły się na tinderze czy
Przemcel miał ze 2 metry wzrostu i czy to sprawiło nagle że ruchał? Wzrost to tylko jeden z czynników i uzależnianie czegokolwiek od niego jest bezzasadne.
@cebularz_szkorbutnikowy: nie wiesz o czym mówisz, bo jedziesz przez życie na east mode
@wpoldokomina: największą różnica jest gdy ktoś miał przed operacją 170 a po 177 lub więcej
@cebularz_szkorbutnikowy: przemcel to bardzo skrajny przypadek
Na 100 potencjalnych kobiet 36 mowi ze Twoj wzrost jest ok - to nie jest sytuacja bez wyjscia
@cebularz_szkorbutnikowy: Z którego roku to badanie? Xdd
I czemu ludzie po operacji twierdzą że powodzenie im bardzo wzrosło?