Aktywne Wpisy

Kantar +81
Mi się podoba zawieszenie babiarza.
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
GeDox +1626
Co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
źródło: 004fcd0b86a1771101f2c4de16a1d827dabc40a6f15bf2520c0e7a20e273be10
Pobierz

#przegryw #blackpill #terapia #wzrost
A skoro sami sobie wymyśliliście tych normików o określonych poglądach to nie zadawajcie na tagu takich pytań, tylko sami sobie wymyślcie też jakieś odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem "normikiem" i jestem zdania, że lepiej jest mieć 188cm niż 170cm i chyba nie poznałem
Po prostu skille społeczne zaprowadzą cię o wiele dalej niż bycie wysokim.
Dla dziewczyn wzrost jest tak jak dla nas ich np
Sam kiedyś zrobiłem pokazmorde na poprzednim koncie i dostawałem oceny ryjca 4-6/10 a mam już na swoim koncie bardzo atrakcyjne kobiety które ja osobiście oceniam na 8/10 i cieszyły się na tinderze czy
Przemcel miał ze 2 metry wzrostu i czy to sprawiło nagle że ruchał? Wzrost to tylko jeden z czynników i uzależnianie czegokolwiek od niego jest bezzasadne.
@cebularz_szkorbutnikowy: nie wiesz o czym mówisz, bo jedziesz przez życie na east mode
@wpoldokomina: największą różnica jest gdy ktoś miał przed operacją 170 a po 177 lub więcej
@cebularz_szkorbutnikowy: przemcel to bardzo skrajny przypadek
Na 100 potencjalnych kobiet 36 mowi ze Twoj wzrost jest ok - to nie jest sytuacja bez wyjscia
10 strona - osoby mające 170cm maja średnio w zyciu 11 partnerek seksualnych. To zaledwie jedna mniej niż mój wzrost 183cm. Niestety badania kolejny raz nie potwierdzają blackpillowych teorii
@cebularz_szkorbutnikowy: Z którego roku to badanie? Xdd
I czemu ludzie po operacji twierdzą że powodzenie im bardzo wzrosło?