Wpis z mikrobloga

wyjdzie niewiele drożej niż to gowno co serwują w Polsce

@RozowaZielonka: gówno bo? co takiego wyjątkowego jest w pizzy we Włoszech, czego nie znajdziesz w dobrych pizzeriach w Warszawie? składniki przecież takie same są, teraz awangardą jest robić na czymś innym niż produktach sprowadzonych z Włoch.
dziesiątki pizzeri odwiedziłem w różnych miejscach Włoch i jakoś nie widzę wielkiej filozofii w drożdżowym placku xD
  • Odpowiedz
@RozowaZielonka: co ty za urojenia masz, nigdzie się nie zachwycam ani polską ani włoską pizzą.
Proste pytanie zadałem, potrafisz odpowiedzieć czy będziesz tak brnął w ten idiotyzm?
  • Odpowiedz
@RozowaZielonka: Jadłem picce z różnych rejonów Włoch. Jestem fanem piccy i mogę #!$%@? na okrągło. W Warszawie można dostać picce nie ustępująca niczym piccy z Włoch. Handluj z tym
  • Odpowiedz
@Slodkie_Mango_Z_Ananasem: Ja mam taki który rozgrzewa się do 400 stopni, nie był aż tak drogi, robi pizzę bardzo dobrą, nie narzekam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może jak zrobię remont generalny mieszkania to go wymienię na takiego #!$%@? piecyka za kilka tysięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz