Wpis z mikrobloga

Czy jest jakakolwiek możliwość chociaż pomarańczowych "połączeń" zgrania między zawodnikami ? Chcę kupić napastnika ale on kompletnie nie ma z nikim żadnego zgrania, a przydałoby się żeby ze skrzydłowymi umiał się dostosować. W sumie to trochę dziwne bo na logikę można wziąć, że jak zawodnik gra 100 meczów z tym samym składem to sam powinien jakoś się zgrać z resztą.

#fut #fifa14
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miki4ever: najlepiej się zgrywają gracze z tego samego klubu, albo tej samej narodowości. Albo też z tej samej ligi. A ze zgraniem?No niby chyba lepiej grają xD, ale ja szczerze mówiąc nie widziałem jakiejś strasznej róźnicy. Musisz zapytać bardziej ogarniętych ludzi ;p Przeglądnij tag tam jest to lepiej opisane w niektórych komentarzach.
  • Odpowiedz
@Dziki_wieprz: U mnie jest przepasc jak mam zgranie 100, a np. 50. Duzo lepiej podania wychodza.

@Kozak_Lkr: Ja mam samych Niemcow i mam 100, ale mam jednego Niemca na prawej obronie, ktory sie nie zgrywa z nimi i obniza mi do 97.

W ogole to gram na Androidzie, wiec moge miec uproszczony system:)
  • Odpowiedz
@Dziki_wieprz: @Kozak_Lkr: Ja też p------e te zgranie, kupuje zawodników, którzy według mnie są godni na daną pozycję, oczywiście jakieś tam zgranie jest, nie powiem, że 0 :) Szkoda, że Falcao gra we francuskiej bo mało kto ma z nim zgranie.
  • Odpowiedz
Z tym zgraniem jest tak, że jeśli nadacie zawodnikowi kartę stylu i nie będzie między nim a innymi zawodnikami 10 chemistry to nie osiągniecie z tego maksymalnego profitu. Przykładowo jeśli wykupujemy kartę stylu która podnosi szybkość zawodnika o 3 pkt. to przy chemistry 9 korzyść ta wynosi już tylko 2 pkt, przy chemistry 8 1 pkt. a niżej w ogóle nie działa. http://www.futhead.com/14/consumables/chemistrystyles/
  • Odpowiedz