Aktywne Wpisy
wykop +75
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +625
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
#nieruchomosci
Przy takich zarobkach powinno wam spokojnie na ratę starczyć.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że młodzi mają teraz bardzo ciężko z mieszkaniami.
@Bakardi: jutro podeślę dokładnie jeśli chcesz, aplikacja iko nie daje mi takich featuresow, ale skonstruowany przeze mnie kalkulator w Excelu już tak, 290k we wrześniu 2021 @wielki_hrabia_spekulacji mój zawód pozwala nie być biednym jedynie za granicą (inż mechanik) i prawdopodobnie za niedługo to się stanie
@TWezmyr: Z mojej perspektywy, chodzi głównie o transport i logistykę. Musisz mieć ciągle auto na chodzie i je eksploatować bo basen, żłobek, lekarz, inne atrakcje daleko. Dobrze byłoby mieć dwa auta bo z jednym to jest akrobatyka, żeby mieć je stale na
Jaka?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@kaspil: tyle co najmniej netto z różowym zarabialiśmy gdy w 2013 zdecydowaliśmy się wyjechać z Polski, bo wtedy już ceny nieruchomości (w połączeniu z warunkami kredytowymi) nas wyrywały z kapci.
A teraz to xD i jeszcze na to dzieci w kurniku jakimś ~50m2, ech.
Zero doświadczenia z dziećmi, kawaler i już wie ile co kosztuje.
Sam mam dwójkę i się podpisuje pod tobą