Aktywne Wpisy
harry-pjoter- +633
Mamy mistrza w pierwszym pytaniu!
#milionerzy
#milionerzy
źródło: 1000064125
Pobierz
Protectorx +153
O kur...a jaki to jest debilxD Z każdym nowym materiałem chłop potrafi zaskoczyć.
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel
btw i to majaczenie coś o dziewczynie że coś w niej uwielbia to ofc pewnie ma na myśli onlyfansiare do której spermi godzinamixD
#sebcel

Porównanie z starym ekranem w komentarzach.
To było świetnie wydane 300$ aż się jeździć znowu chce jak w nowym aucie (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #technologia #samochody
źródło: comment_1651173650rKLKIM43rG8BuFYy9vabeN.jpg
Pobierzźródło: comment_1651173660PCVGtW7TGEM2dSIpOGNLOG.jpg
Pobierzźródło: comment_1651173669dWQQNoZC4f7uxkOH2qkrFP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@qenik: To nie jest android tylko CarPlay z iPhone. Można tez używać z Androidem jako AndroidAuto. Nie żadne gowno radio z gownodystrybucja androida.
Edit :dobra doczytałem że masz car play a nie android auto, no ale może znasz zasadę
Zobacz sobie jak działa android auto na yt.
Po prostu zmienia twój system multimedialny w twojego smartfona, i korzystasz z swoich ulubionych aplikacji jak Spotify czy Google Maps w samochodzie zamiast domyślnego gps czy radia producenta
Sygnał gps pobierany jest z anteny zewnętrznej? Jak wygląda obsługa pokrętłem? Czy mapy są od bmw, czy też trzeba sobie wgrać własne z wybraną aplikacją? Co z internetem - ma miejsce na kartę sim? Yanosik można zainstalować?
W skrócie to specjalne oprogramowanie w iPhonie, które po połączeniu się z urządzeniem wyświetla zmodyfikowany iOS na ekranie z aplikacjami z twojego telefonu.
Wspiera wszystkie przyciski z kierownicy oraz pokrętło idrive, oprócz tego ekran jest dotykowy.
Mapy są co masz w telefonie czy Google Maps czy waze.