Wpis z mikrobloga

@Darknes17: Czyli jednostka komputera headunit została oryginalna wraz z całą funkcjonalnością CIC/NBT (działało tak jak wcześniej), ale dodatkowo masz carplay - jak się go uruchamia?
  • Odpowiedz
@Darknes17: Domyślna jednostka działa tak płynnie jak działała?
Nie ma problemu z dźwiękiem muzyki bluetooth i rozmowami przez zestaw głośnomówiący? Znalazłem komentarze że rozmowy działają niektórym tylko na jednym głośniku.

Masz headup display?
  • Odpowiedz
  • 0
@Xava: Zaraz sprawdzę rozmowy bo nie testowałem, ale domyślna jednostka zostaje wszystko po staremu, dochodzi tylko car play.
Wrzucenie wstecznego automatycznie przełącza na originalny interfejs z czujnikami czy kamera cofania, po wrzuceniu innego biegu automatycznie wraca do carplaya
  • Odpowiedz
@Darknes17: Daj znać jak coś przestawisz itp, bo serio zainteresowany jestem. Obecnie mam dość bogate F11 z końcówki 2016r a nie chcę wracać do G30, w serii F brakuje mi jednie carplay/android auto.
  • Odpowiedz
  • 0
@Xava: Znaczy jest problem tylko z mikrofonem, mi się przyjemnie rozmawia, druga strona musi na maxa głośność ustawić bo coś cicho jest. Dziwne, jakby nie używało oryginalnego mikrofonu z BMW
  • Odpowiedz