Wpis z mikrobloga

via Android
  • 6
@D1STR0Y: Cholera wie ¯\(ツ)_/¯ Misza robi się nieprzyjemny łagodnie mówiąc jak pytasz się go o pieniądze ¯\(ツ)_/¯ Prawdopodobnie powstaje ona z jego oszczędności z Patronite albo przy współfinansowaniu lub zupełnym finansowaniu przez awokadowych bossów, od których zresztą podobno dostał ziemię pod tą budowę ¯\_(ツ)_/¯
pelt - @D1STR0Y: Cholera wie ¯\\(ツ)\/¯ Misza robi się nieprzyjemny łagodnie mówiąc ja...
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@Slonik01: Ja mu nawet nic nie piszę, ale widzę jak okropny bywa dla kogoś, kto zada mu nieprzyjemne jego zdaniem pytanie. Co do pytania o finanse, to kiedyś Misza zrobił długi wywód o tym jakie to złe, głupie, wredne i "typowo polaczkowe" itd.
  • Odpowiedz
@pelt: zawsze byłem przekonany że to powstaje gdzieś "koło" resortu w Ratanakiri, raczej nie jest to Mondulkiri bo nie jeździłby tak z miejsca na miejsce co chwila, ale kto wie
  • Odpowiedz
@pelt: pater to idiota, zamiast wrzucac na biezaca odcinki to on wrzucac z rocznym poslizgiem, przez to sa nie interesujace

zamiast wrzucac daily na publiczne youtube,zeby ludzie widzieli ze robi cos fajnego i wplacali mu, to ten idiota woli "zostan patronem to objerzysz w ciagu tygodnia jeden filmik"

na poczatku roku mial 390 patronow, teraz juz 330
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@theLPD: W prowincji Mondulkiri, gdzieś przy granicy z prowincją Ratanakiri awokadowi bossowie założyli nowe plantacje awokado. Nie jest to strasznie daleko od Ratanakiri Paradise Resort. Awokadowi bossowie mają te plantacje rozproszone w różnych miejscach. Możliwe, że Pater jako dozorca będzie miał jedną taką plantację na oku, stąd moje przypuszczenia co do prowincji Mondulkiri. Niemniej, dopóki nie zapłaci się Paterowi to przybliżona lokalizacja tej chatki pozostaje na razie tajemnicą ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@imdb: NIgdy nikomy nic nie wpłaciłem ale ciekawy mnie historia Miszy i się zastanawiam ma patronatem , ale zgwałciłbym swoje reguły nie płacenia żebrakom i mam dylemat. Nawet bez planu który w pewnym momencie mnie zachwycił nic nie dałem i ciężko teraz na takiego Miszkina "zapłać to ci odpowiem" Patera dać, 30 zł to grosze a sama historia mnie ciekawi, jego daily też mi sie podobały ale czy potem będę
  • Odpowiedz