Wpis z mikrobloga

w trakcie spoczynku nie jest źle, natomiast jak tylko zacznie się robić coś mało wymagającego jak media społecznościowe, jakieś strony to procenty lecą w oczach, pisali na różnych forach że to wina procka i podobno mają zrobić jakieś aktualizacje systemu i coś powinno pomóc. W pierwszych dnia użytkowania jest jeszcze większy dramat ponieważ telefon "uczy się" Twojego sposobu użytkowania, trwa to około 2 tyg. po tym czasie zrobiło się odrobinę lepiej ale
  • Odpowiedz
@nadmuchane_jaja: ja mam s22 ultra i odczuwam to samo. Bateria słabo trzymie, jak chcesz korzystać ze wszystkich bajerów w tym telefonie. Wstałem dzisiaj o 7.40 z baterią 85%. Teraz gdy piszę ten komentarz mam 72% a tylko przeglądałem wajkop i gadałem przez telefon 20 minut. Mam wyłączone adaptacyjne odświeżanie i ustawiony wyświetlacz na 2k zamiast 4k. Ładuje go zazwyczaj po intensywnym korzystaniu koło 16/17 (mam locka na 85% baterii)
  • Odpowiedz
Ja zdecydowanie polecam 13 Pro. Posiadam go od premiery i bateria jak trzymała tak nadal trzyma. 1,5 dnia przy intensywnym użytkowaniu. Do wymienionych zadań nada się z dużym zapasem.
  • Odpowiedz
@nadmuchane_jaja: Ok tylko pamiętaj ze podczas jazdy na rowerze/motorze możesz uszkodzić w iPhone stabilizację obrazu poprzez wywołane wibracje czy wstrząsy (jak będziesz miał tel na uchwycie)
  • Odpowiedz
@nadmuchane_jaja: prawie zaden telefon nie wytrzyma 12h sot. mam iphone 12, w jeden dzien trudno go zajezdzic jesli chodzi o baterie. W jeden dzien jestes w stanie zrobic jakies 7-10h sot. Ja laduje co drugi dzien- jesli nie gram w lola na telefonie.
  • Odpowiedz
@nadmuchane_jaja: sot = odblokowany/wlaczony ekran. Sprawdz jaki masz teraz sot. Wpisz w google jak sprawdzic sot samsung i wtedy wyznacz sobie jaki powinien byc Twoj sot. Watpie bys mial ekran odblokowany wiecej niz 6h dziennie. Wtedy iphone 13 pro da rade na luzie i jeszcze zostanie troche % na koniec dnia.
  • Odpowiedz
@nadmuchane_jaja: no to iphone 13 pro powinien dac rade caly dzien wytrzymac przy tych wiekszych pickach jak poniedzialek (6h) a reszte nawet moze co drugi dzien bys musial ladować (patrzac na ten screen wyzej od @HellsGambit: ) to iphone 13 pro da rade uciagnac na dzien z 7-8h sot.
  • Odpowiedz