Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
O Boże, co ja właśnie zobaczyłam na jednej z grupek związanej z rękodziełem...

Świeczki, możliwość zrobienia też takich figurek.
Pomysł na sposób, w jaki można poinformować rodzinę o ciąży, prezent dla przyszłej mamy, prezent na baby shower albo jako prezent dla lekarza prowadzącego ciążę xD
No kurde XDDDD
Obrzydliwe
#ciaza #porod #rozowepaski #logikarozowychpaskow #rekodzielo #diy #heheszki #ginekologia #dzieci #madki #c---------------a #prezenty #prezent #pomyslnaprezent
Amestris - O Boże, co ja właśnie zobaczyłam na jednej z grupek związanej z rękodziełe...

źródło: comment_1651075846vJk0zleycY2yvrwhb5cQyF.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amestris: mnie kurła r-----------ą zdjecia par na FB/Insta z ciążowym brzuszkiem xD Dla mnie to jest intymna,rodzinna i osobista sprawa. A oni się "chwalom" o patrzcie ruchaliśmy się ! xD Przecież to jest żałosne.
  • Odpowiedz
@Amestris: Dla mnie obrzydliwe to nie jest, całkiem ładne świeczki, chociaż sama nie chciałabym takich mieć w domu. Zdecydowanie sprezentowanie czegoś takiego komukolwiek jest mocno dziwne, wszystko jedno w jakim celu (żeby poinformować o ciąży rodzinę czy podziękować lekarzowi prowadzącemu ciążę xD).
  • Odpowiedz
@Amestris: Zapytałem różowej która jest ginekologiem położnikiem i powiedziała że c-----e i że nie ma to jak słodycze xD cytuje „to ja k---a mam to codziennie w pracy, a jeszcze mam mieć na stoliku ciężarną, give Me a break”
  • Odpowiedz