Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +21
WladcaSlimakow +13
Czy branie L4 na dwa dni to przypał?
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
Brało mnie juz w piatek w robocie, przez weekend jest lepiej ale nie wydobrzałem jeszcze i te dwa dni by sie przydały.
Co robicz?
#pracbaza #pytanie #pytaniedoeksperta
#krakow
@craig090: nie do września, tylko do odwołania. Jakby było powiedziane do września, to byłaby nadzieja że do 2023 to się poprawi. A tak, boże chroń królową.
@craig090: którego?
@craig090: Pocieszę - w Opolu na Krakowskiej - problemów brak.
Dojazd z Nowej Huty w stronę IKEA graniczy z cudem. Wczoraj był dramat, więc dzisiaj postanowiłem znaleźć alternatywną drogę. Jadę więc Bora Komorowskiego, po czym skręcam w Młyńską, następnie na Miechowity, żeby dostać się do 29 listopada, celem objazdu przez Żabiniec.
A na skrzyżowaniu 29 listopada z Wileńską, na prawoskręcie wykopali dół i obtoczyli go barierkami oraz dali nakaz skrętu w lewo w stronę centrum. Jeszcze wczoraj tego nie było. Jak pojedziesz zgodnie z przepisami w stronę centrum to najbliższą drogę, aby dostać się na północ to Prądnicka, która jest aktualnie zamknięta, bo w
@LucaPuccini: Albo w Zarządzie Dróg Miasta Krakowa pracują idioci, albo nałożenie się tego wszystkiego ma jakieś drugie dno.
@goferek: Północną obwodnica to ogólnopolski projekt prowadzony przez GDDKiA więc nie mają na to wypływu, a projekt i tak budzi duże zastrzeżenia, bo to co odwalili przy węźle Mistrzejowice, to wiedzą nawet dzieciaki grające w Cities Skylines, ale na