Wpis z mikrobloga

@Taranov: Dziwne, na andku jeszcze go widzę, 105k like i 7,2 komentarzy, jak zerkałem, to sporo było własnie imo propagandy. Mniej więcej co zrozumiałem, że media TEGO nie pokazują, że "Z" win win kur**, wyzwoliciele etc...
Lza w oku blyska jak sie na te dziewczyne patrzy... Kaptur raczej nie z zimna zaklada.

@Makak87: Dla mnie każdy film, który przedstawia takie sceny jest straszny. Często, muszę częściej na balkon wychodzić na peta-śmierdziela, żeby stara nie widziała, jak mi się oczy szklą. Jak widze dzieciaki, to po chwili nie widzę już nic. Różne akcje widziałem, dlatego wolałem się podzielić i ew. dowiedzieć czy to nie zagrywka... Hybryda wszędzie. Hydra
@Heavenhell: @Makak87:

Swoją drogą, #!$%@?, nie mogli zejść schodami? czy może btr im się tam #!$%@?ł i trzeba było michałke5kg. Beton stary, zbrojony, ale może i schody zawalone... Zadna strona się nie #!$%@?.... ale niech się jebią Ci, którzy muszą się do "dziury spierd00lić" :)
@Heavenhell:

Do poszarpanych trupow i ciezko rannych ludzi jestem przyzwyczajony, na zywo widzialem dosyc, srednio mnie to rusza.

Ale takie wlasnie obrazki jak przestraszona, mloda dziewczyna probujaca chowac swoja urode przed zgraja czeczenskich pastuchow potrafi mnie bardziej przeorac niz widok ofiar bomb termobarycznych.

Zaplaca za to sk.rwysyny, jeszcze ich beda po ukrainskich polach ze swinskimi lbami zakopywac

Hatfu!
Ale takie wlasnie obrazki jak przestraszona, mloda dziewczyna probujaca chowac swoja urode przed zgraja czeczenskich pastuchow potrafi mnie bardziej przeorac niz widok ofiar bomb termobarycznych.

@Makak87: Wiesz, że nawet w kontekście jakiegokolwiek racjonalnego tłumaczenia waleniem tym młotem w posadzkę, nie pomyślałem ani trochę o tym, o czym wspomniałeś? Ja pie**olę.
Ja wiem, że obecnie tam raczej w większości wyzwoliciele to póki co homoerectus a do sapiens brakuje im kilku wieków.
Tragedia...