Aktywne Wpisy

robert5502 +207
Podstawa katolickiej indoktrynacji, to wyrobie poczucia winy za śmierć Jezusa. Jeżeli dasz sobie to wmówić, to w kolejce czekają następne absurdy, które kapłan będzie ci instalował
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia
#religia #katolicyzm #bekazkatoli #teologia

#pytanie do #programista15k i tym podobnych. Najlepiej poniżej 30, bez żony i dzieci. Mianowicie, co robicie z całym tym hajsem? Dostałem znaczną podwyżkę od tego miesiąca i w sumie zacząłem się zastanawiać, czy nie mam "złego" podejścia do pieniędzy.
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale
Pochodzę z biedniejszej rodziny robotniczej, gdzie nie przelewało się i nauczono mnie oszczędzania. I teraz wygląda to tak, że wydaję jakieś 2k złotych na miesiąc (mieszkam de facto z rodzicami w domu, ale

#rosja #ukraina ktoś wytłumaczy?
Najprędzej jakaś onuca to zrobi, ale może ktoś coś więcej?
Przeglądam DC i takie coś z Z wyskoczyło
Lza w oku blyska jak sie na te dziewczyne patrzy... Kaptur raczej nie z zimna zaklada.
Wybawiciele psia ich k.rwa zaj..ana mac...
@Makak87: Dla mnie każdy film, który przedstawia takie sceny jest straszny. Często, muszę częściej na balkon wychodzić na peta-śmierdziela, żeby stara nie widziała, jak mi się oczy szklą. Jak widze dzieciaki, to po chwili nie widzę już nic. Różne akcje widziałem, dlatego wolałem się podzielić i ew. dowiedzieć czy to nie zagrywka... Hybryda wszędzie. Hydra
Swoją drogą, #!$%@?, nie mogli zejść schodami? czy może btr im się tam #!$%@?ł i trzeba było michałke5kg. Beton stary, zbrojony, ale może i schody zawalone... Zadna strona się nie #!$%@?.... ale niech się jebią Ci, którzy muszą się do "dziury spierd00lić" :)
Do poszarpanych trupow i ciezko rannych ludzi jestem przyzwyczajony, na zywo widzialem dosyc, srednio mnie to rusza.
Ale takie wlasnie obrazki jak przestraszona, mloda dziewczyna probujaca chowac swoja urode przed zgraja czeczenskich pastuchow potrafi mnie bardziej przeorac niz widok ofiar bomb termobarycznych.
Zaplaca za to sk.rwysyny, jeszcze ich beda po ukrainskich polach ze swinskimi lbami zakopywac
Hatfu!
Pewnie sie klatka schodowa zawalila od ostrzalu.
@Makak87: Wiesz, że nawet w kontekście jakiegokolwiek racjonalnego tłumaczenia waleniem tym młotem w posadzkę, nie pomyślałem ani trochę o tym, o czym wspomniałeś? Ja pie**olę.
Ja wiem, że obecnie tam raczej w większości wyzwoliciele to póki co homoerectus a do sapiens brakuje im kilku wieków.
Tragedia...