Aktywne Wpisy

vateras131 +8
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio

Fantomo +106
źródło: 1000024097
Pobierz

+ wciąż brakuje potencjalnego przecinaka, który będzie w stanie wejść w buty Casemiro i prawego skrzydła, chociaż tutaj tez będzie problem, bo Mbappe to gracz na pozycje Viniego/Benzemy i Vini tez będzie w tej sytuacji musiał być zepchnięty na prawa, ciekawi mnie jak to zostanie rozwiązane w przyszłym sezonie.
#realmadryt
#pilkanozna
Sezon jest długi, a Vallejo raczej w przyszłym nie będzie w realu
@Osqr: Skąd pomysł, że Alaba miałby grać na lewej obronie, skoro go to w ogóle nie interesuje i nawet w tym sezonie grał tam jedynie w bardzo awaryjnych sytuacjach (w pierwszej kolejności grali tam Marcelo czy nawet Nacho, kiedy Mendy był niedostępny)?
Moim zdaniem, Rudiger będzie dodatkową opcją, pozwalającą
@Osqr: Ledwie w zeszłym miesiącu obchodził 29 urodziny
@klodwandam: Ja bym proponował, żeby Carlo wyszedł ze strefy komfortu i ustalał skład według uwaga - formy zawodnika ( ͡º ͜ʖ͡º)
@rydzykant:
Powiedz mi, które słowo w tej wypowiedzi sugeruje, że Alaba zawodził na lewej stronie?
Nie stawiał na Alabę na lewej nie dlatego, że był słabszy od nich tylko dla tego, że Alaba NIE CHCE grać na tej pozycji.