Aktywne Wpisy
cytr0netx99 +45
#gielda dla wszystkich papierowych łap - oczywiście zasady ciągle te co na belce tagu
źródło: hodl-and-accumulate-v0-hm19igdiikoe1
Pobierz
blackghost +1
Jestem w szoku jak te kobiety nie myślą za kółkiem.
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
Jechałem właśnie z różowa i ręce mi opadły.
Jedziemy prosto droga kierowana znakiem jak poniżej a ona jedzie prosto bez kierunkowskazu w prawo. Raz, drugi ale potem już nie wytrzymałem...
Oczywiście wszyscy przed nami czekają na to co zrobimy bo sztuka wielka dać kierunkowskaz zjazdowy i nie wiadomo gdzie jaśnie pan pojedzie dramat xD
źródło: temp_file6642361710048773210
Pobierz

#f1
Na poważnie to zależnie od potrzeb finansowych latifi może zostać, no chyba że może jakiś deal silnikowy pójdzie.
Albon to taki typowy średniak dolnego sortu, którego można wrzucić do top 15 najlepszych kierowców sezonu (przy czym zamykałaby tę stawkę). Mimo wszystko to klasa wyżej od Latifiego, który moim zdaniem jest najgorszym kierowcą z ostatnich kilku sezonów.