Aktywne Wpisy
Volantie +3
z calym szacunkiem ale czy tylko ja mam takie wrazenie, ze nawet jakby jakims cudem jutro doszlo do zakonczenia wojny to i tak przez minimum 10 lat ukraina do nato nie wejdzje?
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
korupcja, panstwo-bankrut, no na zdrowy rozsadek kto takie truchło chce miec u siebie jako sojusznika.
Oczywiscie, ze kiedys tam ukraina wejdzie ale to obstawiam za kilkanascie lat, chyba ze tam bedzie ciagle strefa wojny to moze nie wejsc nigdy
#
smutny_login +2
To uczucie gdy jestem tak brzydki że mimo zarabiania około 25k ZERO KOBIET jest zainteresowanych moją osobą
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A tak naprawdę to śpieszę z oświadczeniem, koniecznie dla świętego tagu - rodzice nigdy mi nie pomagali, wszystko zrobiłem sam, rodzina zawsze podcinała mi skrzydła twierdząc że nic co zaplanowałem się nie uda - tak więc czy to pretekst do bohatyra?
#przegryw #depresja #podrywajzwykopem #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Viktor & Rolf Spicebomb Extreme - 4,5 ml 17 PLN
John Varvatos Artisan - 9 ml 12
Issey Miyake L'Eau d'Issey PH Intense - 8 ml 10 PLN
Lalique Hommage a l'homme - 9,5 ml 12
4711 4711 Nouveau Cologne - 0,8 zł - 9,5 ml 10
Loewe Solo Pop - 19,5 ml 30
Gucci Intense Oud - 4,5 ml 18
MWZ 25 PLN, wysylka OLX albo inpost (+14 pln)
#perfumy #stragan