Aktywne Wpisy
Angmac +522
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +455
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
p0lce naprawdę niewiele trzeba, aby poczuć się bohaterką
Komentarz usunięty przez autora
@stray_dog: Mam przejrzeć kilkaset zdjęć, żeby znaleźć jedno i udowodnić coś człowiekowi z internetu, bo mi nie wierzy?
Chyba jedyny sposób na kobiecy przegryw to upasienie się jak świnia. Ale nie zawsze działa.
Ciekawe dlaczego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lake_Titikaka: @vympayer: Bohaterką FILMU. Najwyraźniej to słowo wam uciekło, ponieważ nie pasuje do narracji, co nie?
Również od razu spieszę z pomocą i wytłumaczę wam kim jest bohater filmowy. Otóż według definicji jest to centralna postać występująca w świecie przedstawionym filmu, której
Hmmmm.... Gdyby tylko znaleźć jeden powód dla którego faceci tak myślą.
@stray_dog: W ogóle śmiesznie to brzmi w kontekście mojej ostatniej wykopowej "znajomości" - pisałam z wykopkiem udzielającym się na tagu #przegryw, widziałam, że we wpisach narzeka na swój wygląd. Fajnie się pisało, chciałam się z nim spotkać, ale on nie chciał xD
@Lake_Titikaka: No tak, bo to dzbany i nie rozumieją, że to, że część kobiet taka jest,