Wpis z mikrobloga

@Mietek_02: Ty najpierw wyjmij to radio co masz, a nie kupujesz nowe. Co ci po nowym jak obecnego nie wyjmiesz.
Wyjmij, rozkoduj, sprawdź czy głośniki grają i dopiero kupuj nowe. Inaczej zostaniesz z niepotrzebnym zakupem.
  • Odpowiedz
@Mietek_02: Miałem takie radio, jest jak za tą cenę naprawdę spoko. Jakość dźwięku niezła, jedynie nie wiem jak z trwałością, bo miałem je krótko (σ ͜ʖσ) Bt i AUX bez problemu obsługiwało, a pasować będzie - najwyżej, jeżeli ten golf ma jakieś własne kostki do radia - są na allegro dostępne tanie przejściówki na standardowe kostki ISO.
  • Odpowiedz
@rav2: I co będzie robił z tym klamotem nawet jak się okaże że działa ( ͡º ͜ʖ͡º) Radio z golfa trójki kasetowe, więcej za rozkodowanie zapłaci niż to radio jest warte XD
  • Odpowiedz
@Mietek_02: nie kupuj taniego gówna, też jak miałem pierwszy samochód kupiłem jakieś tanie radio z USB i żałowałem mocno, c-----o grało, rozładowywało akumulator.. weź dołóż i kup coś markowego a nie chińczyka typowego.
Jak cienko z hajsem kup na olx używane jakieś, ustaw swoją lokalizację i odbiór osobisty.
  • Odpowiedz