Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Usunięcie konta na tym ścieku, jakim stał się wykop, a zwłaszcza tag F1, było najlepszą moją decyzją w ostatnim czasie. I nie mam tu bynajmniej na myśli wysrywów Geronimo. On i jego trolling i tak są o jeden poziom wyżej niż content, jaki tworzy tu teraz grupka liżących się po fiutkach osobistości z pewnego discorda. Jakoś tak historycznie się złożyło, że discordy i ich społeczności przekonane o własnej "w k*rwę fajności" zawsze były wrogiem porządku na #f1 i jak widać nic się w tej kwestii nie zmieniło od 2018 roku. Ten tag to dno już pod każdym względem i podziwiam osoby jak chociażby @koralowiecc, którym chce się tu jeszcze siedzieć i rzucać perły przed wieprze, bo czyż iskrzące intelektem bystre, humorystyczne wpisy tworzone tu jeszcze przez pozostałe 2-3 inteligentne osoby na wymarciu nie są swojego rodzaju głosem wołającego na puszczy mdłej papki serwowanej przez tagowych ulubieńców pokroju @milosz1204 czy @chianski? Przecież taki wyżej wspomniany Miłosz potrafi dla 3 plusów (z wliczonym już tym od @TiDiEj) odpowiedzieć na wpis komentarzem brzmiącym dokładnie jak napisany już wyżej, zupełnie nic nie wnosząc do dyskusji. Już samo to świadczy, że mamy do czynienia z istnym wcieleniem Kapitana Oczywistość znanego z memów sprzed dekady. Albo jak nazwać kogoś, kto z uporem maniaka woła "znienawidzonego wroga tagu" @3x32 w 2 sekundy po upłynięciu jego kwartalnego bana? A kiedy ten się tylko odezwie, zaczyna na niego narzekać. Przecież to trzeba naprawdę mieć śląską moczkę zamiast szarych komórek. Zapytacie skąd to wszystko wiem, skoro usunąłem konto? Otóż czasem z przyzwyczajenia zerkam, co słychać na starych śmieciach, bo jednak kilka lat przebywania w genialnej społeczności (zanim dotarły tu upośledzone dzieci, a wielu rigczowych userów odeszło) i współtworzenia rajdowego dziedzictwa zostało głęboko w świadomości. Trzeba się jednak dalej konsekwentnie odzwyczajać od lektury "najlepszego tagu na wykopie". Powodzenia w wytrwałości dla nielicznych tutaj skażonych myślą osób.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #625fc32419dcb88006632f4d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 21
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: już miałem pisać kto, ale samo się wyjaśniło ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Usunięcie konta na tym ścieku (...) było najlepszą moją decyzją w ostatnim czasie.

Zapytacie skąd to wszystko wiem, skoro usunąłem konto? Otóż czasem z przyzwyczajenia zerkam, co słychać na starych śmieciach

Stare śmieci, w ostatnim czasie.
Prawdą jest, że poziom na tagu spadł dramatycznie. Czasami nawet nie chce mi się tutaj wchodzić.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: może mi ktoś wytłumaczyć taką fascynacje F1? Nigdy nie rozumiałem fanatyków (nie grających regularnie, gości z brzuszkiem piwnym) fanów piłki nożnej, skoków czy F1, przecież to się nudne wydaje, tam są jakieś emocje na torze? Co jest takiego emocjonującego?

Pytam serio, niech mi ktoś to wytłumaczy
  • Odpowiedz