Aktywne Wpisy
szczurek_87 +214
mickpl +331
Podatek od pustostanów byłby wybitnie efektywny i ściągalny. Tak, może w latach 90 przechodziłby jakieś przekręty z fikcyjnym najmem na szwagra, ale dzisiaj to będzie margines. Wszystko jest zelektronizowane, przepływ informacji błyskawiczny. Urzędy zaraz miałby patenty typowania oszustów po pomiarach liczników wody czy czymś w tym stylu.
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
Efekt wprowadzenia oceniam na mrożący. Ceny najmu by poleciały iście na pysk, a coś takiego jak rentierka by się w Polsce zwyczajnie skończyło.
#nieruchomosci
To jest niesamowite, jak wszyscy wyśmiewają w Polsce rosyjska propagandę, kiedy równocześnie połowa Polaków wierzy w b---ę w samolocie do Smoleńska i bez mrugnięcia łyka propagandę #tvpis
Tym bardziej, że Polacy mają dostęp do innych mediów, a mimo to połowa wierzy w propagandę TVP.
@Lukaxd: I jakby byl chocby jedna przeslanka, ktora potwierdza twoja teorie to tez bym sie zastanawial. Natomiast brzoza nie ma znaczenia, oni byli na takim poziomie, ze nawet ta fikcyjna b---a nie miala znaczenia, byli za nisko ze zbyt wysoka predkoscia.
- puszki redbulla łatwo zgnieść
- szklarnie ogrodowe z allegro nie są w stanie przetrwać wybuchu trotylu
- parówki to słaby materiał na skrzydła samolotu
Rosjanie zestrzelili samolot holenderskich linii lotniczych pełen cywili,
Przez lata likwidowali oponentów politycznych nowiczokiem i pierwiastkami radioaktywnymi
Chcieli zlikwidować Juszczenkę, prezydenta Ukrainy
Stosują b--ń zakazaną przez konwencje międzynarodowe podczas wojny
@dplus2: I na to wszystko
@miki4ever:
xD szczerze, to nigdy nie spotkałem żadnego zwolennika zamachu smoleńskiego. Nawet najbardziej zatwardzieli pisowcy na mojej drodzy raczej w to nie wierzyli.
@Lukaxd: mam złe wieści odnośnie twojego rozumu
Wytłumacz mi zasadę działania b---y termobarycznej i sposób jej użycia w samolocie.
Podobno raport o takiej wspomina więc powinien to zawierać.
No ciężki przypadek jesteś. Ale w ten sposób można ten "zamach" przyklepać każdemu.
A może to USA specjalnie wywołały ten zamach, żeby podjudzić przeciwko ruskom i zagwarantować sobie zmotywowany front w NATO
No cóż, niektórzy nie są w stanie łączyć kropek. Nie można wymagać od wszystkich inteligencji. Niektórzy po prostu wolą rozrywkę jakości Soku z Buraka, albo jak im nogi śmierdzą.
typie, rozumiem, że wydaje ci się, że jesteś inteligentniejszy od większości ludzi na świecie. Ale zastanów się, czy tam "połącz kropki". Jaka to jest, ze ludzie którzy mają autorytet, doświadczenie i sporo sukcesów zawodowych na koncie uważają, że to nie był zamach. A ty, który jesteś anonimowym użytkownikiem wykopu, bez żadnych przestawionych czy udokumentowanych nam (innym wykopowiczom) poświadczeń Twojej wiedzy oraz żadnych dowodów na poparcie swojej tezy - uważasz,
Ja naprawdę, nie chcę przepisywać tej części internetu jakiemuś anonowi. Mam to gdzieć co myślisz. Jedyne odczucie jakie mi towarzyszy to politowanie czytając takie teksty.
Obejrzyj sobie takie dwa materiały, to taki zupełny elementarz
Człowieku, przenalizowałeś kilka artykułów. No co mogę powiedzie. Straciłeś nie tylko czas ale pewnie i rozum