Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@sieczkobrzeczek: Prawie identycznie sytuacja taka jak u mnie, z tym, że u mnie bez orzekania o winie. No i później na szczęście znalazła sobie kolejnego z którym ma kolejne dziecko, także ze mnie trochę zeszła :D
@sieczkobrzeczek: na Twoim miejscu po tych wiadomościach i tym że Cię przeklina i że wszystko do Ciebie wróci bałbym się o swoje zdrowie i życie ponieważ nie wiesz czy jej coś do głowy nie strzeli. I kulturalnie poszedłbym jako prawilna 60 na psy. Do 2 lat spokoju od p0lki. Polecam.
Ehh życzę wam obu jak najlepiej. Ja po rozstaniu z była ciagle jestem odcinany od widzenia z dzieckiem. Syn ma 2 lata ale nie mogę go zabrać zbyt wcześnie rano ani tez nie może spedzic nocy ze mną. Nie mogę go tez odbierać ze żłobka. Czuje ze już to co straciłem w wychowaniu syna nigdy nie odzyskam. I syn będzie miał mi za złe. Cieszę się twoim szczęściem i życzę powrotu do
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@sieczkobrzeczek:

znalazła sobie kochanka , już ustalała sobie z nim życie , wysokość alimentów , szukali wspólnie mieszkania . Wyszedł peszek ponieważ ja się zorientowałem , założyłem jej szpiegi na kompa . Założyłem jej rozwód z jej wyłącznej winy który wygrałem , została bez kasy , bez wysokich alimentów a gość #!$%@?ł

XD

Pobierz
źródło: comment_1650378217WVEcanr2hAaWamj4AyZDbl.jpg