Aktywne Wpisy
OVHcloud +177
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +47
-2 z klasy
-3 młodsze
-1 rok starsza
A mam dopiero 20 lat (╯°□°)╯︵ ┻━┻ trzymajcie mnie ( ಠಠ)
A jak u was?
#zwiazki
Zaręczylo się u mnie na swietaxh
- pierwsze małżeństwo
- drugie małżeństwo
- trzecie małżeństwo ;)
Moi znajomi to już raczej rozwodami się chwalą a mam dopiero 42 lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hej i marszi, rozeszliśmy się z żoną?
A ja mam w------e na zużyte szlory z gowniakiem zD
- Co tam u Ciebie?
- A spoko po staremu, z żoną się rozwodzę.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Proza życia. Po nastu latach w związku pojawia się nuda, ludzie się zmieniają, nie są już tak atrakcyjni, stare żarty już nie śmieszą.