Aktywne Wpisy
RTX4090 +8
Przyjechały, po południu trening w nich.
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
Pierwsze wrażenia lepiej leżą na stopie niż alphy 2
#bieganie
slkt +452
Garść informacji dla zabetonowanych głów:
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
1. Wprowadzenie podatku od pustostanu powinno iść w parze z regulacją kwestii nieuczciwych wynajmujących.
2. Nikt nie każe Ci wynajmować Twojego pustostanu. Możesz zapłacić podatek i wszystko będzie git. Możesz też go sprzedać.
3.
Byłem dwa razy na trekkingu na Uralu i napotkani rosjanie do rany przyłóż. Poczęstowali alkoholem, dali schronienie, nakarmili. Pod warunkiem, że nie wchodziło się z nimi w dyskuję o polityce. Znaczna większość unikała tematu bo wiadomo inostraniec=szpieg albo ktoś wysłany przez rząd (bardzo zastraszeni), a ci którzy już o polityce zaczynali mówić zmieniali swoje stanowisko do mnie o 180 stopni. Agresja i imperialne myślenie, że polsza to po prostu nadwiślański kraj, a nie jakieś tam suwerenne państwo w europie.
Za to na Ukrainie byłem parędziesiąt razy i tam gościnna mentalność taka sama jak w Rosji, ale nikt nie jest zastraszony i chętnie mówią o polityce. Na zachodzie Ukrainy potrafią przyjąć na klatę krytykę Bandery i docierają do nich argumenty.
#rosja #ukraina
@sneznykockodan: To było widąc pare razy na filmikach jutuberów z PL którzy podrózowali po Rosji, nawet tego co w rogatywce PRLowskiej jezdził i ogólnie był taki prorosyjski troche, na UE źle mówił, wypić potrafił , a
@sneznykockodan: Ta to taki stary odcinek. I jeszcze ten gośc myslał, ze ten Polak ma jakiś szpiegowski zegarek natowski.
A ostatnio jechał stopem i sie pokłócił z kieorwca o Katyń (Rosjanin twierdził, ze Niemcy rozstrzeliwali) i w efekcie Rosjanin go wywalił z auta.
@sneznykockodan: tak było na pewno XD
@ziuaxa obcokrajowiec
Komentarz usunięty przez autora
Nawet z kontekstu można wywnioskować co to znaczy. Co za tępak...
Następnym razem przeczytaj chociaż post bo nie wiem jak mozna by go sklasyfikować żeby był prorosyjski xDD
@ziuaxa w języku tych, którzy tak uważali - przecież to logiczne. Atakujesz polskich jutuberów w Japonii, ktorzy mówią, że gajdzin?