#minoxidil macie czasami tak ze patrzcie sie w lustro i macie chwile zwatpienia? Ze nie osiagniecie takiej brody pelnej jaka chcecie? Stosuje minixa od 8 grudnia caly czas i widze ze cos tam jest nowych wlosow ale no czasami mam takie momenty zeatpienia.
@hora_guowa Czasami brak progresu to też kwestia golenia się na zero albo małą długość, co zaobserwowałem u siebie - dopiero, jak miałem ok. 3-miesięczną brodę to zauważyłem, że faktycznie coś tamten wcześniejszy okres dał.
@hora_guowa: oprócz minoxa jest mikronakłuwanie i tretynoina, poprawiają działanie jeśli jest się słabym responderem
Ja na minoxa reaguję przeciętnie, tak jak statystyczny user. Jak ktoś wrzuca zdjęcie na neta to raczej żeby się pochwalić, więc ma się wrażenie, że minox jest jakimś superstymulatorem. Po prostu wymaga to czasu i trzeba się nastawić na te 1 - 1,5 roku i dopiero ocenić
@feegloo: Dermaroller tez uzywalem przez 3 msc gdzies ale jakos mi sie znudzilo nie wiem dlaczego @buntowniczaczupakabra: ja mam caly czas brode wiec sie nie gole na zero ale mam miejscami takie placki
@hora_guowa: ja stosuje od 09.21 i tez szalu nie ma, patrzac co ludzie wstawiaja na neta to myslalem, ze 3-6msc i bede drwal, a tu tylko lekka poprawa, ale w sumie co mi tam, uzywam, zobacze co bedzie po roku
@hora_guowa Ja podczas stosowania minoxa chciałem zagęścić tylko policzki, a trymowałem wszystko na 2 mm i dopóki tak robiłem, to wydawało mi się, że nie widzę zmian (a przynajmniej większych zmian). Ale jak zacząłem hodować brodę tak do 3 miesięcy to różnica była spora - może więc warto wytrwać, chociaż do tego roku, a potem trochę zapuścić?
@buntowniczaczupakabra: Wytrwam bo co mi tam nic nie szkodzi to nakladac a juz weszlo w rytune. Zatanawiam sie tylko czy wrocic do tego derma rollera. Widze ze miejsce w ktorym mialem dziurę sie zagescilo i pod swiatlo mam sporo bialych wloskow wiec mysle ze za jakis czas to zgestnieje jeszcze bardziej. W kom drugim macie dwa zdj mozecie ocenic ale no jakas roznica jest@regnorp: @regnorp:
@hora_guowa: ja jestem na 19 miesiącu, ogólnie jestem zadowolony z efektów, może drwal to nie jest, ale zaczynałem od praktycznie łoniaków a teraz mam pełną brodę i ludzie mówią że chcieliby mieć taką jak ja
Ja na minoxa reaguję przeciętnie, tak jak statystyczny user. Jak ktoś wrzuca zdjęcie na neta to raczej żeby się pochwalić, więc ma się wrażenie, że minox jest jakimś superstymulatorem. Po prostu wymaga to czasu i trzeba się nastawić na te 1 - 1,5 roku i dopiero ocenić