Aktywne Wpisy

SpiderFYM +1
Jakie tytuły to dla Was gry 10/10?
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace
Bez znaczenia platforma czy rok wydania.
#gry #grypc #playstation #ps5 #ps4 #xbox #xboxone #xboxseriesx #nintendo #nintendoswitch #pcmasterrace
Podsumowując:
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje
-7 lat pasożytowania na starych i mieszkanie z nimi w domu
-Zarabianie powyżej średniej krajowej przez większość tych 7 lat
-Oszczędzanie na wszystkim, auto stary rupieć, telefon nadaje się do muzeum
-Odmawianie wszystkim znajomym co chwilę wyjazdów w góry, czy na wakacje

#pokexgames #mmorpg #gry
Serwer PokeXGames utrzymuje się od 11 lat i jest to bardzo fajna opcja dla fanów pokemonów lub tibijki. Sam grałem z przerwami na różnych światach bo nie miałem ekipy, albo grałem od nowa uczyć dziewczynę. W efekcie mój lvl nie jest wysoki, ale po tych 200 lvlach jestem w stanie jak najbardziej pomóc na starcie i doradzić.
Bez PACC (diamond acc w tym wypadku) nie ma sensu grać, ale to tylko 15 zł miesięcznie. Inwestując drugie tyle w postać na start można BARDZO przyśpieszyć lvlowanie na początku i zaopatrzyć się w dobre pokemony czy potiony. Do 40 poziomu możesz spokojnie grać za darmo i sobie wszystko przetestować. Potem odblokujesz opcję latania do której potrzebny jest DACC i warto go już mieć.
Niezależnie czy chcesz grać casualowo czy spędzasz przy grze dużo czasu, zapraszam.
Dużo kontentu w grze można robić SOLO. Na niskich lvlach warto expić w party, na średnich nie, na wysokich znowu można.
Mając ekipę można razem robić dungeony, 2 - 4 osobowe.
Zamiast profesji mamy tutaj klany specjalizujące się w żywiołach pokemonów. Możesz go wybrać po 80 lvlu i to będzie miało ogromny wpływ na to jakie pokemony używasz.
Volcanic - fire
Naturia - grass, bug
Seavell - water, ice
Orebound - ground, rock - mój klan
Malefic - dark, poison, ghost
Psycraft - psychic, fairy
Gardestrike - fighting, normal
Ironhard - steel
Raibolt - electric
Świat PRISMA
źródło: comment_1650004054ACK9b51cRYFhAZATMafKOn.jpg
PobierzTo wynika z wysokiej ceny diamentów za które kupuje się premium i inne rzeczy. Dla mnie to zaleta bo na starcie wystarczy kupić kilka diamentów, sprzedać je wyższym lvlom i masz siano na rozwój
Ja osobiście wolę wydać 15 zł i grać miesiąc jak chce niż ciułać edolary by móc sobie kupić kolejnym miesiąc ciułania
zainwestowałbym na pewno z 30 zł, połowa na DACC połowa na sprzedaż za walutę w grze
tak, brazole rozwijają to od wielu lat i dlatego jeśli gram to tylko na PXG
opłata za grę nie jest niczym nowym
pxg to nie jest serwer postawiony na plikach znalezionych w necie, tylko to oni tak naprawdę zaczęli pokemony w tibii jeszcze za czasów svke jak się nie myle. Tak
Generalnie co pół roku wychodzi chyba nowy świat a potem są jakieś fuzje.
Na twitchu brazole streamuja grę regularnie, można obczaić